Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Lze nahrát fotky do složek?

Otázka

Odesláno

Zdravím,

mám následující problém. Při připojení externího disku k PS3 se mi vše pěkně zobrazuje ve složkách například fotky. Když je dám ale zkopírovat do PS3 tak se mi to rozhodí a sou všechny v jedné skupině pod položkou images nebo jak to tam je. Lze to nějak udělat aby se ty fotky nahráli do ps3 aji s těma složkama nebo ne? To samé platí u filmů atd. Děkuji

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

najeď na fotku a dej trojúhelníík> informations> a pak je tam neco na doplneni(ted si sakra nemuzu vzpomenout co) a tam kdyz das jmeno budouci slozky tak se ti sama vytvori a umisti se tam.... nebo kdyz koupirujes z HDD tak kopiruj slozku, ne soubory. a taky si to musis roztridit ne jako "all" ale jako "by genre" nebo tak neco.... proste najedes v xmb na fotky a das [] a uvidis co to bude delat....to same u filmu

• 0
Odesláno

Já to mám skombené s noťasem a ext. HDD přes Nero Home. Jen mě štve, že mě to nedokáže plynule bez sekání přehrávat movie. Třeba jen 180MB Red Dwarfy :( I ty fotky není žádny hispeed zázrak, ale přijde mě to zbytečné táhat to na PS3 hdd.

EDIT: to BananaYoe

Používáš taky Nero Home, nebo máš lepší fígl?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu