Jajapápá Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Cau lidi mate taky takovy strasny lagy u hry X-Moto PSP v0.1? Jestli ne tak mi pls reknete proc je ja mam :D http://royale.zerezo.com/psp/X-Moto-PSP-0.1.zip Jo a Dante nedavej mi za tenhle topic zadnou kartu diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Prosinec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 To ste tu hru nikdo nehral? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 :) seka se to jako prase... Vsak je to beta, snad se to podari opravit. Na tenhle styl hry jsem se tesil na psp. Ala Elasto mania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 X-moto je výborná hra. Dlouho jsem hrál na PC. Těším se, až nám bude bez problémů šlapat na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Je to zatím jen BETA verze plná bugů a problémů...slouží jen jako ukázka než jako plnohodnotná HB hra :D počkej na full verzi ... jinak ještě si zkus zvýšit takt porcesoru na 333, ale spíš je to beta verzí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Prosinec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Tak procesoru ma na 333 takze je to beta verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.