KapaCZ Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Chěl bych nákou hokejku je to pro bratra začátečník měří 155cm a hraje na pravo (pravá ruka je níže než levá). Tak do 1200Kč myslim že u to snad stačí chtěl by freestyle hůl (tu s důlkem ) akorát nevim kolik cm by mě bejt dlouhá. Vzal bych jí z nákeho e shopu tak nahodte link. Mám dotaz na co je dobrá Freebandová hůl? Mě to přijde jak násada od samurajského meče s čepelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 doporučoval bych tedle shop i tudle čepel http://www.florbalshop.cz/zbozi/3460/Unihoc-Evo-3-Hook.htm jo a freeband je myslim uplně něco jinýho než florbal nemáš bráný a nahráváš si to vzduchem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Prosinec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 no to je asi jinej sport ne? pač ty freebandy maj ve florbal shopech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 freebandy je, ze je tam uplne dira... ve freestylovy cepely je jenom dulek.Za ty penize to tezko sezenes...kup nejakou slabsi hokejku unihoc, a pak si k tomu kup bud evo 2 hook nebo evo 3 hook (evo3 je drazsi)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 freebandy je sport, kde nemáš brankáře, ale jen takový kužel s 2 otvory... přihrávky lítaj vzduchem a ten míček se skoro napasuje do tý díry :-) -> tzn, že při normálním flooru je zdaleka nemožný si něco za fintu zkusit, když sis to trénoval s freebandy holí. navíc se cena těch holí pohybuje boken, šinaj...okolo 2k+ :-) jak již výš psali....evo 3 hook + nějakou slabší hůl :-) nic lepšího pro takovýho prcka na rozjezd neseženeš :-) 150-160cm=87cm dlouhá hůl :-) (btw...nejlepší je si to vyzkoušet např... já mám 196 cm a hůl mám 96, měl bych mít 101 a nebo 104 :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Prosinec 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 však jo já mám 176cm a hraju s 87 pač se mi sní hraje líp jelikož používám freestyle hůl. Jinak k šepeli evo3 hook sám jí mám čili by to pro něj mohl bejt až až ted už jen tyč až na to že jsou všechny takový ošklivý :roll: Ale tu seženu někde v giga sportu ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Ahoj, dovolím si využít Vaší diskuze... potřeboval bych poradit s výběrem některé z těchto florbalových holí. Uvažuji na značkami Unihoc, Exel tak zhruba do 1500 Kč. Klidně si ale nechám poradit vámi. Jsem sice rekreační hráč, ale rád bych si koupil hokejku, se kterou se bude hrát jedna báseň :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.