Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

florbal - hokejka - dotaz

KapaCZ

Recommended Posts

Chěl bych nákou hokejku je to pro bratra začátečník měří 155cm a hraje na pravo (pravá ruka je níže než levá). Tak do 1200Kč myslim že u to snad stačí chtěl by freestyle hůl (tu s důlkem icon_biggrin.gif) akorát nevim kolik cm by mě bejt dlouhá. Vzal bych jí z nákeho e shopu tak nahodte link. Mám dotaz na co je dobrá Freebandová hůl? Mě to přijde jak násada od samurajského meče s čepelí icon_biggrin.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

freebandy je sport, kde nemáš brankáře, ale jen takový kužel s 2 otvory... přihrávky lítaj vzduchem a ten míček se skoro napasuje do tý díry :-) -> tzn, že při normálním flooru je zdaleka nemožný si něco za fintu zkusit, když sis to trénoval s freebandy holí. navíc se cena těch holí pohybuje boken, šinaj...okolo 2k+ :-) jak již výš psali....evo 3 hook + nějakou slabší hůl :-) nic lepšího pro takovýho prcka na rozjezd neseženeš :-) 150-160cm=87cm dlouhá hůl :-) (btw...nejlepší je si to vyzkoušet např... já mám 196 cm a hůl mám 96, měl bych mít 101 a nebo 104 :-))

Odkaz ke komentáři

však jo já mám 176cm a hraju s 87 pač se mi sní hraje líp jelikož používám freestyle hůl. Jinak k šepeli evo3 hook sám jí mám čili by to pro něj mohl bejt až až ted už jen tyč až na to že jsou všechny takový ošklivý :roll: Ale tu seženu někde v giga sportu ... :)

Odkaz ke komentáři

• 4 years later...
Návštěvník

Ahoj, dovolím si využít Vaší diskuze... potřeboval bych poradit s výběrem některé z těchto florbalových holí. Uvažuji na značkami Unihoc, Exel tak zhruba do 1500 Kč. Klidně si ale nechám poradit vámi. Jsem sice rekreační hráč, ale rád bych si koupil hokejku, se kterou se bude hrát jedna báseň :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu