smajlik.jarda Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 stahl jsem si harry potter a fenixuv rad cso hru ale kdyz mam udelat hned na zacatku reparo( spravit tu kuchyn)ale at mackam co mackam tak nemuzu namirit na neco co se da opravit proste nemuzu zamisrit co mam delat?pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 stahl jsem si harry potter a fenixuv rad cso hru ale kdyz mam udelat hned na zacatku reparo( spravit tu kuchyn)ale at mackam co mackam tak nemuzu namirit na neco co se da opravit proste nemuzu zamisrit co mam delat?pls? Vytahni hulku zamiri ti samo na to,co se da ocarovat..Pak jen stiskni prislusne tlacitko a chvili poddrz,dokud svetlo z hulky nebude svitit silne a pust..Sesles kouzlo..To je vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 diky aleuz sem hru dohral hulku sem vythal ale nezamirilo mi to na nic musel sem prvni promluvit s hermionou ale dekuji Prosim LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts