laska.srdce Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Nedávno jsem si pořídila xbox 360 elite , mám 6 her které mi fungují perfektně... Ale už mám 3. -GTA IV z nichž nefunguje ani jedna, hra se po čase sekne. Je možné že mám úplně ex laser???? Nebo v čem může být problém??? Poraďte mi někdo prosím Jana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Nedávno jsem si pořídila xbox 360 elite , mám 6 her které mi fungují perfektně...Ale už mám 3. -GTA IV z nichž nefunguje ani jedna, hra se po čase sekne. Je možné že mám úplně ex laser???? Nebo v čem může být problém??? Poraďte mi někdo prosím Jana me to taky delalo u fable 2 tak sem tu hru zkopiroval na hdd a vse jelo v pohode tak to tam skus zkopirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
laska.srdce
Nedávno jsem si pořídila xbox 360 elite , mám 6 her které mi fungují perfektně...
Ale už mám 3. -GTA IV z nichž nefunguje ani jedna, hra se po čase sekne. Je možné že mám úplně ex laser????
Nebo v čem může být problém???
Poraďte mi někdo prosím
Jana
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts