medved.001 Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 da se nejak zjistit jestli je muj xbox360 zakazany na live?jestli jo tak jak a kdy to bylo?mam pocit ze jsem naletel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaveMax Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 da se nejak zjistit jestli je muj xbox360 zakazany na live?jestli jo tak jak a kdy to bylo?mam pocit ze jsem naletel! Zkus Test Connection a u toho, ke se to sekne dej More Info nebo tak nejak, melo by to tam byt napsany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Prosinec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 to jo ale ja potrebuji presny datum a duvod pokut zjistim ze to bylo pret koupi tak to muzu reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosa Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 to myslim nejde zjistit kdy byl presne xbox zabanovany.jestli ti nejde ten connection test u xbox live, tak stim nejspis nic neudelas a mas ban a jestli to budes chtit reklamovat tak ti to asi neuveri.Budou rikat ze si to udelal ty kdyz na to neni dukaz. Mozna se pletu a fakt to de zjistit ale silne o tom pochybuju:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 o byt problem jenom pripojeni jako site.. pokud mas router... jinak dej test conection a jakmile se ti to zastavi tak dej more info a vypis tady ty kody co ti to tam napsalo a ja ti reknu jetsli to je ban..me treba doma blbne sit v tom ze si nejdriv musim zapnout nootebook a pripojit se snim k netu a pak teprve se muzu pripojit na live .. no ale ban v žádném případě nevyreklamujes už jen proto že u nás neni podporovaný xbox live takže si tam v podstate ilegalne se da řict takže ti nikdo reklamaci neuzna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Prosinec 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 dik za odpovedi xko jsem koupil v obchode tam mi ho upravili tak snat se jenom neumim pripojit ale je mi divne ze tam uz byl jeden save?nepude to zjistit primo na nejakych strankach MS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosa Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 no pokud vim tak kdyz koupis xko v obchode tak by melo byt uplne cisty bez zadnyho profilu ne ? ja osobne nevim mam dovoz ze zahranici. ale je to logicke mozna nejakej default bez zadneho saves a GS. jakej obchod muzu se zeptat prosim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Prosinec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 playduo v ostrave hrabuvce patri to divnemu tipkovi uz jsem tam mal potize s ps2 manil mi laser 3 mesice a pak mi nakonec dal jine ps2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 playduo v ostrave hrabuvce patri to divnemu tipkovi uz jsem tam mal potize s ps2 manil mi laser 3 mesice a pak mi nakonec dal jine ps2 no znám se s ním osobně .. dobrej typek .... asi bude chyba na tvojí straně ... EDIT: jak to má udělane z netem z čeho ti jde kable do xka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Prosinec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 skousel jsem to pres sitovi kabel co byl u xka do routru pak jeste pres USB vyskocila mi chyba as na konci a bylo tam napsano neco ve smyslu ze pouzivam nelegalni softver. nemuze to bit tim ze to bylo v siti s pocitaci kde se pouziva nelegalni windous dalsi cerny softver?taky muzu byt cip ja coz by me potesilo vic nes bloknuty xlive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
medved.001
da se nejak zjistit jestli je muj xbox360 zakazany na live?jestli jo tak jak a kdy to bylo?mam pocit ze jsem naletel!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts