Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

bloknuty xboxlive

medved.001

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

to myslim nejde zjistit kdy byl presne xbox zabanovany.jestli ti nejde ten connection test u xbox live, tak stim nejspis nic neudelas a mas ban a jestli to budes chtit reklamovat tak ti to asi neuveri.Budou rikat ze si to udelal ty kdyz na to neni dukaz.

Mozna se pletu a fakt to de zjistit ale silne o tom pochybuju:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

o byt problem jenom pripojeni jako site.. pokud mas router... jinak dej test conection a jakmile se ti to zastavi tak dej more info a vypis tady ty kody co ti to tam napsalo a ja ti reknu jetsli to je ban..me treba doma blbne sit v tom ze si nejdriv musim zapnout nootebook a pripojit se snim k netu a pak teprve se muzu pripojit na live .. no ale ban v žádném případě nevyreklamujes už jen proto že u nás neni podporovaný xbox live takže si tam v podstate ilegalne se da řict takže ti nikdo reklamaci neuzna

Odkaz ke komentáři

• 0
playduo v ostrave hrabuvce patri to divnemu tipkovi uz jsem tam mal potize s ps2 manil mi laser 3 mesice a pak mi nakonec dal jine ps2

no znám se s ním osobně .. dobrej typek .... asi bude chyba na tvojí straně ...

EDIT: jak to má udělane z netem z čeho ti jde kable do xka?

Odkaz ke komentáři

• 0

skousel jsem to pres sitovi kabel co byl u xka do routru pak jeste pres USB vyskocila mi chyba as na konci a bylo tam napsano neco ve smyslu ze pouzivam nelegalni softver. nemuze to bit tim ze to bylo v siti s pocitaci kde se pouziva nelegalni windous dalsi cerny softver?taky muzu byt cip ja coz by me potesilo vic nes bloknuty xlive.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu