By Dawe Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Cawte podte zase hrat travian .... už je to stary ale přecejeonom :D je to parba :D podte pls :D http://www.travian.cz/?uc=cz10_67900 sem se regněte a podte parbit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubskavej Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 tak jo a dáš za to nějaky credits ? Když dáš 100credits tak du znova hrát a budu pořád pařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 tjn...hele kámo za credits se tam klidně regnu- ty dostaneš dvacet zlatejch- tak kolik bys mi dal credits? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 By Dawe nedavej jim nic vydiraj te :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Nic nevíš Yakuzo...to on je podvodník a šejdíř- chce abysme se zaregistrovali přes jeho odkaz, díky čemuž dostane 20 zlatých na účet!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duku Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Jo je to parchant :D , nic ve zlym. :D Já to hraju a potřeboval bych kámoše aby mě vzal pod ochraná křídla , neni někdo takoví?Hraju na servru 3x speed a 6 clasisc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Jo je to parchant :D , nic ve zlym. :D Já to hraju a potřeboval bych kámoše aby mě vzal pod ochraná křídla , neni někdo takoví?Hraju na servru 3x speed a 6 clasisc. na ktere si strane natom speedu ... hraju tam (sem loser) ale kamos je 50. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duku Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Já fakt nwm na jaký sem straně :D můžu ti dát souřadnice , jeslti chceš.Jo jmenuju se na tom travianu duku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.