Wolf.cz Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 jaké používáte nastavení na převod videa? Co by se mělo přenastavit aby to zabýralo nejméně a zároven byla velká kvalita...,?Nebo klidně aby to bylo o něco vědší hlavně libová kvalitka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 preset: nastav na qaulity je to pod bitratem. Ale jak to máš nastavený tak se to bude počítat strašně dlouho počítej asi tak 3hodiny neli víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 preset: nastav na qaulity je to pod bitratem.Ale jak to máš nastavený tak se to bude počítat strašně dlouho počítej asi tak 3hodiny neli víc a jak mám docílit toho aby se zmenšil čas komprimování? A netrvalo to tak dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 a jak mám docílit toho aby se zmenšil čas komprimování? A netrvalo to tak dlouho? Kup si lepšího kompa :lol: Mě AVC 480x272 1500snimků/sec. Audio AC3 128bit trvá 78minut :) a má to tak 1.6GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Červen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 no tak dneska jsem zjistil, ze u me na kompu to jede pomalejc nez u segry..a cim to asi je??ano ma lepsiho kompa:)..prvni kodovani u ni jede 105fram/sec a to je aspon rychlost..u me jede 1 kodovani rychlosti ani ne 27 frams/sec..a jinak k nastaveni..pro nejrychlejsi je nejlepsi nastaveni 1-pass turbo bitrate a nejmensi rozliseni..to pak mas hod dlouhej film ani ne za 20 min..ale nejlepsi kvalita a nejmensi velikost je pro nastaveni takovy, ze je 2-pass simple, bitrate staci 368 (na kvalite v PSP to vubec nepoznate), zvuk nechat 128..to ma hodinu a trictvrte dlouhej film velikost neco malinko pres 300mb a kvalita vyborna..treba u me prekonvertovanej Ace Ventura 2 ma 320 mb..a zmena bitrate na kvalite v PSP fakt nezmeni..teda aspon jsem si toho jeste nevsiml :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červen 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2007 Kup si lepšího kompa :lol: Mě AVC 480x272 1500snimků/sec. Audio AC3 128bit trvá 78minut :) a má to tak 1.6GB ty mi to tady komentuješ jo:D no ty můžeš když máš 2x tak víkonejší pc než já:) to se ti to komprimuje co z 6 litrem 2000 ramkama .-..:) a o zbytku raději ani nemluvim:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 ty mi to tady komentuješ jo:D no ty můžeš když máš 2x tak víkonejší pc než já:) to se ti to komprimuje co z 6 litrem 2000 ramkama .-..:) a o zbytku raději ani nemluvim:-) jak dlouho myslis ze to pojede na 4jadru se 4GB ramkama ;) ?? xD dobre nebudu provokovat... a sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.