Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pruh na obrazovce


Stanley

Otázka

Mám takový problém, na svém PSP mám v pravé části obrazovky asi 1-2cm šedý pruh :cry:. Dříve býval menší, ale zdá se mi, že se stále zvětšuje. Pruh je tam vždy, v homebrew i když hraju. Nechtěl bych o PSP nijak přijít a tak se obracím na vás, zkušenější uživatele :roll: .

PSP - Slim, CFW 3.90 M33-3.

V nejhorším případě jsem schopen nafotit, ale nevím jestli to nějak pomůže.

Předem díky za jakékoliv rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
mohl by jis to nafotit ale asi je v prdel* display myslim že by nepomohl update frimwaru prostě jestli máš zaruku víš kam máš jít

No, záruku už asi nemám :cry:, PSP totiž vyměňoval můj bratr, který jaksi na tohle zapoměl. Update můžu vyzkoušet, ale moc na to nevsázím.

S tim padání PSP, pokud myslíš jako z výšky, tak to už párkrát jo:roll:, ale ne na tvrdý podklad, bylo to doma na koberec. Pokud myslíš pád systému tak to se mi ještě nestalo, pouze několikrát zamrzlo.

Jinak děkuji za ozvání a za rychlost :).

1] spatny displej

2] spatny kontakt displeje

3] chyba desky

.. serazeno dle pravdepodobnosti...

.. pokud mas zaruku, tak to muzes hodit na zaruku - ale rozmysli si to, protoze ti mohou dat nove PSP Slim s neflashnutelnou deskou.

No, špatný display, to myslim že nebude, protože předtím to fungovalo v pohodě, ten kontakt je docela možný, ale hrabat do toho radši nebudu, chybu desky vyloučit nemůžu, ale neni mi jasný jak se to mohlo stát.. jedině tim pádem..

Záruku budu muset vymáhat, díky ještě jednou za pomoc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu