Gony Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Zdravim mam problem se hrou F1 2006 kdyz tu hru spustim vse slape ale jak mile zapnu treba quick race nebo carer tak mi to po loadingu se sekne poradite pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 jake cisla mas v VSH menu? nastav oboji na 333/.... nebo default Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gony Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 To mam takhle nastavene :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 zkus stahnout jine iso.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Richie Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Zdravim mam problem se hrou F1 2006 kdyz tu hru spustim vse slape ale jak mile zapnu treba quick race nebo carer tak mi to po loadingu se sekne poradite pls? jo měl jsem stejnej problém, tak sem vzal z mininova.org ten druhej nejlepší torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.