laska.srdce Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Mám problém, že se mi seká 1 hra , někdo mi tu poradil - že ji mám zkopírovat na HDD a pak pojede v pohodě. Jenže já se v těchto věcech vůbec nevyznám, Tak že bych byla moc vděčná kdyby mi někdo poradil a to co nejpodrobnější postup... Předem díky Jana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulrike Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Mám problém, že se mi seká 1 hra , někdo mi tu poradil - že ji mám zkopírovat na HDD a pak pojede v pohodě.Jenže já se v těchto věcech vůbec nevyznám, Tak že bych byla moc vděčná kdyby mi někdo poradil a to co nejpodrobnější postup... Prvně musís upgradovat Dashboard na 2.0.7357.0. Potom vložíš medium do mechaniky, v menu ti najede hra, ty zmáčkneš Y a poté ti vyjede nabídka copy HDD zmáčkneě A a počkáš než se hra naistaluje. A pak už jen hraješ z disku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
laska.srdce
Mám problém, že se mi seká 1 hra , někdo mi tu poradil - že ji mám zkopírovat na HDD a pak pojede v pohodě.
Jenže já se v těchto věcech vůbec nevyznám, Tak že bych byla moc vděčná kdyby mi někdo poradil a to co nejpodrobnější postup...
Předem díky
Jana
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts