Dark_user Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Na PSP jsem právě dohrál God of war tak se chci zeptat jestli není něco podobnýho. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 prince of persia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Ghost Rider, Daxter (od stejného studia jako GoW), Prince of Persia, Pirates of the Caribian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 vyzkousej taky Chili Con Carnage je to predelavka jedne hry z PC na PSP (na PC i PSP me to bavilo) nebo jeste zkus LEGO indiana jones (zrovna to taky hraju a je to dost zabavna hra) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 zkus ty novy SW jsou hodne podobny a hodne zabavny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 jj SW sou excelentní.....ale Ratchet and Clank 4ever!!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 jj ratchet je nice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 zkus ty novy SW jsou hodne podobny a hodne zabavny Co jsou to "novy SW"??? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Star Wars: The Force Unleashed myslel (ale to uz si hral(a?)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Star Wars: The Force Unleashed myslel (ale to uz si hral(a?)) :-) Jo tak to jo. To už jsem hrál a dohrál. Je to super hra. Akorát mi přijde kratší, než GoW. Zdálo se mi, že jsem to dohrál nějak brzo. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Ghost rider....takřka okopirovany.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Ghost rider....takřka okopirovany.... Az na to, ze Ghost Rider vysel neco pres rok pred GoW :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Star Wars: The Force Unleashed skvela hra dohral jsem dvakrat hrajes taky tak pet hodin ale uteklo mi to driv jak u Gow protoze me to fakt bavilo proste je to parba a je to zabavny protoze te bude porad bavit hazet velky veci nebo si davat cim dal tezsi duely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.