kuba741 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Takze tady mate prvni hru: 1.Flatout head on Flatout head on-Amatérská videorecenze Další recenze budu samozrejme pridavat 2.Burnout Dominator Burnout Dominator-Amatérská videorecenze Takze tady mate druhou. 3.The Simpsons game The Simpsons Game-Amatérská Recenze tady máte další 4.Nfs Pro Street Nfs Pro Street-Amatérská Videorecenze uz tady je ctvrta! 5.Nfs Most Wanted Nfs Most Wanted-Amatérská Videorecenze a uz tady mate jubillejni patou! 6.Lego Indiana Jones Lego Indiana Jones-Amatérská Videorecenze olééééé!šestá! 7.Burnout Legends Burnout Legends-Amatérská Videorecenze prémiová sedmá! 8.God of War God of War-Amatérská Videorecenze ou yeah osmááááááá!a gowko!!!!!!!! 9.-10.Vánoční Videorecenze Speciální amatérská VÁNOČNÍ VIDORECENZE speciál 11.COMEBACK IS HERE...........:lol::D http://www.stream.cz/video/13/301139-fifa-street-2-amaterska-videorecenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 nice video reknes co bude dalsi? ×D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 hele díky moc!to jsi mi potěšil!na příště chystám burnout dominator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 nice budu se tesit ;) a gl v tvorbe recenzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 No na to že je ti 12 tak to ujde,ale kup si novou kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Opravdu amaterska recenze :D ale dobra pro zacatek :).. Nejvic si me dostal stou gafikou: Grafika je velice pekna podivejte se samy :D to mylsim nebylo moc vhodny, kdys sem videl kvalitu toho videa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 No na to že je ti 12 tak to ujde,ale kup si novou kameru. to je toceny Nokii 5300 tak se nediv ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Hele bejt tebou seženu si program kterym můžeš natáčet videa ze hry přímo v psp protože takhle se z toho asi zblázníš;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 xD drsný, jen pokračuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 ale jo zajimave az na tu kvalitu jen tak dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 koukal sem prvni minutu , jen mi vysvětli to tvoje sloučení FO 1 a 2 ... kde je v 2 nebo 1 carnage mod ten je az v ultimate carnage takze je to slouceni flat out 2 a pridan mod z ultimate carnage ... btw to s tou kvalitou je docela low no , ale já nic takovýho nemám takže ti nechci nadávat jinak snaha byla , kdybych to hodnotil tak 55 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 akorat je docela divny ze "je to moc penez tak proto sem si to stahl" ale jinak dobra recenze byloby lepsi tocit to v pc pres remotejoy http://console-forum.net/showthread.php?t=14303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 vemu v potaz to ze ti je 12..a necham te dejchat... ..jinak celkem dobry az na to ze je to toceny telefonem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Toč další:) Jsem nemocnej a nudím se...Tak rychle něco natoč:arrow: :psp: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Toč další:) Jsem nemocnej a nudím se...Tak rychle něco natoč:arrow: :psp: :wohow: já jsem taky nemocnej:)jdu na pro streety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Dam sem seznam jaky hry budou: 1.simpsons game 2.nfs ps 3.nfs mw 4.gow a další:wohow: jo a další recenze bude tak v18.15-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1994 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 J ted sem zkouknul Flat-Outy a je to celkem dobry ;), takze urcite pokracuj :) btw taky sem nemocnej a doma nuda jak svin :( tak toc toc toc dalsi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revos Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Fajne, jen pokracuj dal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grudy Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 No kvalita je nic moc, ale tak kdyz si vezmu, ze ti je 12... neni to zas tak spatne :)... toc dal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 me dostalo to Custom firmware je preci jenom prijemnejsi :) sem se fakt smal jinak dobra snaha :-D ale zkus to nahrat v psp a pak to okomentovat a taky te obdivuju ze mas tolik UMD lidi by to nastahujou a v zivote si nic nekoupi :D jako ja mam jen dve UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Na tvůj věk je to fajn, ale zmírnil bych používání slov vlastně, prostě apod. + lepší stroj na nahrávání videa. Jinak to není tak hrozný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Jo mě se to celkem líbí ze začátku jsem měl obavy, ale až na kvalitu to je good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Recenze dobra ale ta kvalita videa opravdu by se hodilo to nahravat pres pc a potom okomentovat napr pres pinnacle studio atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 jj, jen tak dal, pokracuj ;):) jak uz tady zaznelo nekolikrat nahrej si to primo na pspcku, kvalita bude mnohem lepsi, a potom tam pridej komentar v Windows Movie Maker - ten urcite na kompu mas, a bude to uplne super ;) a kvalita se zvýší tak o 10000% :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kidcz Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 je to gd mě se na tom strašně líbí ty komentáře :bash: jen tak dál ale opravdu ta kvalita videa.. :) jen tak zapomněl si se v pro streetu podívat na jakej fw se to upgraduje -jak si říkal (: ) ale neva :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.