kuba741 Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2008 kedy bude dalsia ? nebojte chlapi nekaslu na to delam jak xkovy tak pspckovy dneska budu delat pspcko prece jen jsem to xko dostal tak jsem do toho cucel protoze me to bavi ze jsem z toho nadsen ale presto budu delat na pscko:) Citovat
fReDyY Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 on ze vy ocem mluvi? tak to tezce nesouhlasim :D :D :Dale tak aspon je na vanoce cemu se zasmat :) jako kdyz popisuje gameplay hry a u kazde rekne ze ma super grafiku ..hmm Můj člověk moje slova ......::? Ale ne na vanoce ale na novy rok... Citovat
andre06 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 Normálně bych se válel smíchy a nedával z toho, protože název odpovídá skutečnosti amatérské videorecenze. Škoda, že nepoužíváš remote joy a podobné vychytávky a neumíš editovat video a vkládat připravené komentáře atd. Prostě jak říkáš amatérské. Ale je fakt, že ti je 12 a toho si cením, že v takovém věku se do toho pustíš a snažíš se. Pokud tě to fakt baví, tak u toho zůstaň. Časem nasbíráš drahocené zkušenosti a přijdeš na nové možnosti jak to točit. Hlavně si vylepšíš řečnické dovednosti. Citovat
fReDyY Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2009 No to by mel on hraje a rika co dela misto toho aby treba rek jak to dela ....:D TO je hezky ze se pred nim objevil pavouk z lega a ze je to usmevne :Dale to me moc nezajima :D Citovat
Leny Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2009 Vidim to asi takhle. Nejsou to recenze, ale jeho gameplaye s trochou komentare co zrovna dela a bla bla ;) Citovat
Nemesis789 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 Vidim to asi takhle. Nejsou to recenze, ale jeho gameplaye s trochou komentare co zrovna dela a bla bla ;) Taky bych řekl.... ale ten vánoční speciál až moc prožíval.... To se sposta lidem nemusí líbit. OMLOUV8M SE 2x SEM TO NECHTEL Citovat
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 Msuim souhlasit se všemi kritiky. Je to sice vtipný jak to děláš, ale to co děláš není recenze, ale komentovaný Gameplay. Měl by sis koupit pár čísel třeba Levelu, přečíst si je a pak ti snad dojde jak by recenze měla vypadat. Citovat
Neo.... Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 tak lidi je to 12ti letej kluk,označil to jako AMATERSKA recenze, nevím o nikom jiným v ČR kdo by tohle dělal(jestli nemám pravdu, tak budu jenom rád) a pro udělání si obrázku o hře je to dobrý, tak nevím proč to pomlouváte. Je to dobrá snaha. Citovat
Daxter Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 tak lidi je to 12ti letej kluk,označil to jako AMATERSKA recenze, nevím o nikom jiným v ČR kdo by tohle dělal(jestli nemám pravdu, tak budu jenom rád) a pro udělání si obrázku o hře je to dobrý, tak nevím proč to pomlouváte. Je to dobrá snaha. Videorecenze dělá spousta lidí, mrkni se třeba na check.point, taky byli amatéři, a podívej se na jejich projekt teď. Tady jde jen o to, že tohle se zkrátka recenzím ani trochu nepodobá, radši ať si nejdřív zkusí psát normální recenze, ať nabere trochu zkušeností. Ale jako komedie celkem dobrý :lol: EDIT: Lol, videorecenze pro street, ,,nejdříve si prohlédneme obal'' to mě dostalo totálně :lol: Citovat
Neo.... Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 jak říkám, když se někdo rozhoduje o hře, tak mu i tohle pomůže a na to, že mu je 12, tak je to dobrý. Když se vám to nelíbí, tak se na to nekoukejte. Já jsem za každý pokus rád. A na tom check.pointu nejsou to náhodou PS3 hry? Citovat
Sike Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 Nato ze ti je 12 tak to je bomba.. Libi semito.. Doufam ze budou dalsi :) Citovat
Daxter Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 Chyby které děláš: 1. Ukazovat obal ? To je fakt totální zhovadilost. Největší blbost však byla ukazovat tam manuál, stránku po stránce 2. Připrav si ty komentáře, než začneš natáčet, pak se alespoň vyvaruješ obrovské spoustě chyb. Nejvíc mě dostalo asi u NFS: Most Wanted: ,,Já vám tady ukážu obal, můžete si prohlídnout, mě se fakt líbí, jeden z mnoha, který se mi líbí, mě se líbí hodně obaly, ale fakt tenhle se mi jako líbí hodně'' mno, tak myslím, že tahle věta je ehm, no radši nic 3. Jestli chceš dělat trošku profesionálnější recenze, tak se proboha nezmiňuj, kolik má ta hra stažená, to snad ani není pravda Jinak, jak už jsem psal, tvé recenze se opravdu nedají považovat za recenze, srovnávat například Simpsonovi s MoH je fakt neskutečný, ale dobře, zkus alespoň trošku vypilovat ty komentáře atd. a bude to ok. Hned mě tu nekamenujte, že je mu 12, to už jsem slyšel 100000, jen jsem upřímný. PS: A přestaň říkat na začátku každý ,,recenze'' to stejný Citovat
Mtfucker Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2009 Ja souhlasim s daxterem ...:D Ted si to tu pustím vidíte jakou to má grafiku ?...Tato veta je snad u kazdeho jeho gameplaye....(on on tomu rika recenze) Citovat
Javor1991 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2009 omg proc ho porat komentujete jake ma nedostatky (sice ma nedostatky)ale uz jen to ze se do toho pustil a dal to sem se ceni ja myslim ze to ma moc pekne a jiste se zlepsi vetsinou to tak proste byva ze ty prvni vytvory sou horsi ale i to jde zpravit jinak chtel bych videt vas xD komentovat umi opravdu kazdy ale neco vytvorit je uz neco jineho xD kubo jen pokracuj nenech se odradit .-) Citovat
mapo1468622753 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2009 zapnu si tu recenzi a hned na zacatku na me z te bedny vykrici cosi ve stylu Dobry den!! ale dobry az na nektery hlasky ale na to ze je to amaterska recenze natacena zmobilu a ze je ti 12 tak je to dobre ale mel bys si napsat komentar predem a trochu se ho naucit (-: Citovat
sysasysa Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2009 Javore. Jestli chces videt Kubovy skutecne "Schopnosti recenzovat" Koukni se na jeho recenzi na Burnout Paradise na X360 v sekci X360 Hry. To fakt stoji za to. Citovat
MIRKOOOO Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2009 velmi dobre, aj ta xkova recenzia bola vyborna, kedy urobis dalsiu na psp ? Citovat
Daxter Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 velmi dobre, aj ta xkova recenzia bola vyborna, kedy urobis dalsiu na psp ? ehm, ta xková byla výborná ? :lol: mno vzhledem k tomu, že na té kameře nešlo nic vidět, tak bych ji zrovna za výbornou neoznačil, taktéž říci, že burnout jsou jen kopie NFS, mno nvm... Citovat
sysasysa Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 Hlavně to vypadá že Kuba s tim seknul. I když se mu teda nedivim po tom co předvedl na tom Xku xD Citovat
Javor1991 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 ted sem se dival na to xko a to se opravdu moc nepovedlo ta hra na xku ma mozna dobrou grafiku ale to video nikoliv jinak to nemuzu nijak soudit prtze v xku se nevyznam vubec xD kubo pokracuj v PSP hrach pls jaka bude dalsi?budes v PSP hrach pokracovat dal nebo si to vzdal? Citovat
Nemesis789 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 uz psla asi pred 2 tydnama ze udela dalsi a nic no skoda. Citovat
kuba741 Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 prosim nehazejte flintu do zita dnes vecer ji udelam:) Citovat
Nemesis789 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 A o cem to bude? A uz to slibujes od Silvestra xD. Tak uvidíme jestli to dodrzis snad jo. A video bude tocene pres co? Citovat
sysasysa Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2009 Dle slibů púřes Remotejoy. Dle zkušeností: Stejně to nebude stát za nic. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.