grinderwolf Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Mám takovej problém, hraju si BIA:Hell's Highway vsechno v poradku, dobra hra jako prase ale na jednou asi 2 mise pred koncem (je to ta mise kde prsi a je to na takovem moste) to zacne padat a uz to ani nespustim.Vyleti mi chyby ze filename not found u nekolika veci a pak klasicka obrazovka chcete odeslat nebo nechcete odeslat informace o problemu.Tak se chci zeptat jestli to taky nekomu dela a zda je na to nejaky patch.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Kde si to stahoval ? EDIT: Jeste uved jakou mas grafarnu vysli kvuli tomu i novy ovladace... ale nwm jeslti ti to pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Prosinec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Stahoval jsem to normalne na torrentech mam dojem ze je to od RELOADED ale ovladacema to nebude cetl jsem nekde ze se to nejakym lidem stalo a ze je to prej bug nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts