SmokeKiller Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Zdravim panove, Nevím, možná je to stupidní otázka, ale je nějaký způsob jak modifikovat hru stejně jako na PC ? například měnit auta a podobně ? Je mi jasné, že díky parametrum PSP nemuzu nahravat auta jako do PC verze ale dělám 3d grafiku nějaký ten pátek a Low poly se zabývám také dlouho. Tudíž jsou nějaké nástroje ? popřípadě jaké ? IMG Tools funguje ale neotevřu s ním ty mnou chtěné soubory ... :) THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 na PSP zadne mody do GTA nejsou nebo jsem zatim zadne nevidel ale kdybys to zvladl udelat ve stejnem formatu jako jsou na PSP tak bys je mohl zkusit invertovat ale nevim jak by to slapalo ledatak metoda pokus omyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmokeKiller Odesláno Prosinec 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 Nebojim se modelu ani textur ale nevim zda li je nejaka moznost jak rozbalit jejich soubor IMG ? ... klasickym IMG tools to nejde .. pokud neudelam toto jsem ztracen ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 na nějaký francouzský stránce jsem kdysi viděl pár jinejch aut takže to asi nějak pujde ale nevim jak,zkuste třeba pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.