kakao Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Zdar,stala se mi taková špatná věc...koupil jsem od kamaráda pamě´tovku a zjistil že když ji dám do PSP nebo mobilu tak se nenajde...dá se to vyřešit nějak jinak než reklamací?myslim že je zlomená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Spíš bych dal kámošoj čelo. Na tohle se záruka nevztahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Prosinec 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 to já si to s ním vyřidim no...nijak zpravit se to teda nedá jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 bohuzel, pokud PSP bezne jine karty nacte, ale tuto ne, tak je asi uvnitr zlomeny obvod a tudiz je karta KO. .. jelikoz ji ale nevidim, tak to nemohu vedet, jen dedukuji z toho, co bylo receno. A souhlasim s piggim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Prosinec 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 má na sobě vyrýsovanej obdélníček ve tvaru memory stick micro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 tak co myslíte?je to fakt zlomený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Vyfoť a pošli, takhle si to moc představit nedokážu. Ale pokud se ti nenačítá (ještě bys mohl mít něco s čtečkou) tak nwm :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 zkus ji strcit treba do complu nebo do neceho jinyho kdyz pude chyba je v PSP kdyz ne tak je karta KO nic jednodussiho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 nenačet mu ji ani mobil tak ji nenacte ani pc tomuhle se neda snat ani rikat kamos dys ti dal takovej sm*jd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 jo sorry toho mobilu sem si nevsim :) tak to je pak asi jasny no, tomu se moc kamos neda rikat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakao Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 jenze ku*va ty prachy z něj zpátky nevymlátím...kéž by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 njn :( to máš hold smůli nazval si ho kamarádem jestli je to kamarád tak ti dá za ní náhradu nebo peníze naz5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kakao
Zdar,stala se mi taková špatná věc...koupil jsem od kamaráda pamě´tovku a zjistil že když ji dám do PSP nebo mobilu tak se nenajde...dá se to vyřešit nějak jinak než reklamací?myslim že je zlomená
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts