xLENNYx Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Zdravim... Chtel sem se zeptat jestli nekdo pari tu anglickou verzi...? Da se tam nekde zpetne ty dialogy precist,vatit se k nim..? Moje anglictina je docela dobra,ale zajima me jestli to ma cenu... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Zdravim...Chtel sem se zeptat jestli nekdo pari tu anglickou verzi...? Da se tam nekde zpetne ty dialogy precist,vatit se k nim..? Moje anglictina je docela dobra,ale zajima me jestli to ma cenu... Diky Jestli jsem dobře pochopil otázku,tak se k těmto dialogům vrátit nedá, pokud jsou klíčové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Diky...Uz to parim a musim rict ze tomu jde krasne rozumet,je to dobra ucebnice... Verim ze i s prumernou anglictinou se to da... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 musím říct, že s angličtinou ve hře jsem neměl žádné problémy, naopak spíš jsem se 'mastil' na rozohovorech a největší šok mě dostal u konce hry, že jeden můj oblíbenej herec tam dabuje postavu, skoro jsem brečel radostí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 kterej? :::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Gaylord Je*bal ? :D => (muj fotr je lotr) :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 De Niro nebo Hofman? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Čau hele chtěl bych se zeptat kde se prodávaj paklíče......Jsem na začátku hry, ve městě megaton....díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 sbírej bobby pin,prodává je v megatonu ta v crater supply (moira brown nebo jak? už jsem to nějakej tejden nehrál :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 sbírej bobby pin,prodává je v megatonu ta v crater supply (moira brown nebo jak? už jsem to nějakej tejden nehrál :D) Ty jo nějak to u ní nevidim...uličnice je to :D možná později? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Ty jo nějak to u ní nevidim...uličnice je to :D možná později?mužeš myslim zkoušet i jiný obchody ne nutně jen jí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 a taky v first aid boxech pri trose stesti je stimpak plus obcas bobby pin ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Čoveče ani nevím kde se prodávají. Prošmejdil jse mkaždej box a měl jsem jich díky tomu dostatek. Ale v Megatonu sotpro někde budou. Zkus projít Moiru, Doktora, obchůdek dole u bomby nebo nahoře ten hotýlek... někde to určitě půjde koupit. A když ne... tak prolez njbližší metro a otevírej všechno co potkáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Cau hrál už někdo tento přídavek do F3 Operation Anchorage ? A jestli jo jaké máte z přídavku dojmy ? Uvažuji o downloadu z live a nechci vyhodit ms pointy.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 dobre ale kratke, prumernemu hraci zabere tak 2,5 hodky, na konci dobra odmena ale jestli jsi uz dohral hlavni pribeh tak ti je stejne na prd:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 myslím si, že pokud tě hra zaujala (mě nijak extra), tak jednoznačná volba....800 MS points není nijak moc...když se zadaří tak je to cenou někde okolo 290 Kč....za přídavek...možná i míň, když budeš šikovný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ja si to urcite zakupim tento tyzden :) Fallout je pre mna GotY, takze tych 800 bodov vrelo obetujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Pro mě je Fallout čislo jedna takze rád obětuju 800 MS pointu zatim diky to shadow.wizard: kdyztak pisni jak se ti to libilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 čaute ,mám lamáckou otázku jsem ještě furt na začátku a mám utýct z tý pevnosti:měl jsem dojít k nějakýmu PC a něco odemknout,ale nějak se ten komp zamknul potom co sem tam něco napsal a prej mám někde najít nějakej password nevíte co tam mám dělat,popřípadně kde sehnat ten pass...? už jsem na to přišel tak prosím LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Ahoj lidi prave jsem pokecal s neakou doktorkou v river city o otci....ta me poslala do neakeho domu kdyz jsem tam dosel a probil se par super mutantama narazil jsem na mistnost (podle sipecky jsem na spravnem miste)kde je neaky panel ktery asi mam spustit(lezely na nem neaky knizky nebo neco podobneho)ale kdyz dam A tak mi to nic neudela :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Měl by tam s tebou být i tvůj otec, tak s ním pokecej a musíš nahodit proud a odčerpat vodu. Musíš sejít dolů do sklepení. A napiš název lokace! Jinak se třeba můžu mýlit a navíc návodů na netu je nespočetné množství, stačí pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychlahuba Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Tak dobry uz to mam bylo to v kapitole vedecke snazeni a jak jsem sezbiral ty pasky tak jsem si je mel poslechnout to me nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajciNO Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Kupil som si tuto mega super hru a po nejakej tej hracej dobre som sa bez problémov dostal von z Vaultu. Došiel som do mestečka Megatron (neviem jak sa to píše) a tu je ten problém. Našiel som toho týpka čo vie kde je moj otec, ale chce za to 300caps a povedal mi že sa mám vrátit keď budem mať tých 300caps. Tak som našiel nejakého eedka čo mi ponúka 100caps za znefukčenie nejakej bomby (predpokladám že je to tá atomovka uprostred mesta) no keď k nej prídem tak to pýta 25skillov z neviem jakej oblasti a neviem jak mám tých 25skill points získať aby som tu bobmu mohol zneškodniť, alebo poraďte nejaký iný spôsob ako zarobiť tých 300caps. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Kupil som si tuto mega super hru a po nejakej tej hracej dobre som sa bez problémov dostal von z Vaultu. Došiel som do mestečka Megatron (neviem jak sa to píše) a tu je ten problém. Našiel som toho týpka čo vie kde je moj otec, ale chce za to 300caps a povedal mi že sa mám vrátit keď budem mať tých 300caps. Tak som našiel nejakého eedka čo mi ponúka 100caps za znefukčenie nejakej bomby (predpokladám že je to tá atomovka uprostred mesta) no keď k nej prídem tak to pýta 25skillov z neviem jakej oblasti a neviem jak mám tých 25skill points získať aby som tu bobmu mohol zneškodniť, alebo poraďte nejaký iný spôsob ako zarobiť tých 300caps. Ďakujem. od toho hospodskýho můžeš dostat dobrovolnej úkol, ale můžeš to udělat aniž by ti to řekl když vyjdeš z Vault tak je tam rozpadlá vesnička (lítající rádiovej robot) a je tam snad jeden domeček (do kterýho se dá vlízt) a uvnitř je jedna ženská, zab ji a má u sebe 300caps + pistol (asi) ten skill můžeš mít až získáš level Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Na zneškodnění portřebuješ/tuším/ skill computers. Jinak nejlíp se vydělává, že jdeš vykosit někam nájezdníky a pak prodáš jejich itemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.