Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fallout 3

xLENNYx

Recommended Posts

Zdravim...

Chtel sem se zeptat jestli nekdo pari tu anglickou verzi...?

Da se tam nekde zpetne ty dialogy precist,vatit se k nim..?

Moje anglictina je docela dobra,ale zajima me jestli to ma cenu...

Diky

Jestli jsem dobře pochopil otázku,tak se k těmto dialogům vrátit nedá, pokud jsou klíčové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musím říct, že s angličtinou ve hře jsem neměl žádné problémy, naopak spíš jsem se 'mastil' na rozohovorech a největší šok mě dostal u konce hry, že jeden můj oblíbenej herec tam dabuje postavu, skoro jsem brečel radostí:)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Čoveče ani nevím kde se prodávají. Prošmejdil jse mkaždej box a měl jsem jich díky tomu dostatek. Ale v Megatonu sotpro někde budou. Zkus projít Moiru, Doktora, obchůdek dole u bomby nebo nahoře ten hotýlek... někde to určitě půjde koupit. A když ne... tak prolez njbližší metro a otevírej všechno co potkáš...

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

čaute ,mám lamáckou otázku jsem ještě furt na začátku a mám utýct z tý pevnosti:měl jsem dojít k nějakýmu PC a něco odemknout,ale nějak se ten komp zamknul potom co sem tam něco napsal a prej mám někde najít nějakej password nevíte co tam mám dělat,popřípadně kde sehnat ten pass...?

už jsem na to přišel tak prosím LOCK

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Ahoj lidi prave jsem pokecal s neakou doktorkou v river city o otci....ta me poslala do neakeho domu kdyz jsem tam dosel a probil se par super mutantama narazil jsem na mistnost (podle sipecky jsem na spravnem miste)kde je neaky panel ktery asi mam spustit(lezely na nem neaky knizky nebo neco podobneho)ale kdyz dam A tak mi to nic neudela :(

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Kupil som si tuto mega super hru a po nejakej tej hracej dobre som sa bez problémov dostal von z Vaultu. Došiel som do mestečka Megatron (neviem jak sa to píše) a tu je ten problém. Našiel som toho týpka čo vie kde je moj otec, ale chce za to 300caps a povedal mi že sa mám vrátit keď budem mať tých 300caps. Tak som našiel nejakého eedka čo mi ponúka 100caps za znefukčenie nejakej bomby (predpokladám že je to tá atomovka uprostred mesta) no keď k nej prídem tak to pýta 25skillov z neviem jakej oblasti a neviem jak mám tých 25skill points získať aby som tu bobmu mohol zneškodniť, alebo poraďte nejaký iný spôsob ako zarobiť tých 300caps. Ďakujem.

Odkaz ke komentáři

Kupil som si tuto mega super hru a po nejakej tej hracej dobre som sa bez problémov dostal von z Vaultu. Došiel som do mestečka Megatron (neviem jak sa to píše) a tu je ten problém. Našiel som toho týpka čo vie kde je moj otec, ale chce za to 300caps a povedal mi že sa mám vrátit keď budem mať tých 300caps. Tak som našiel nejakého eedka čo mi ponúka 100caps za znefukčenie nejakej bomby (predpokladám že je to tá atomovka uprostred mesta) no keď k nej prídem tak to pýta 25skillov z neviem jakej oblasti a neviem jak mám tých 25skill points získať aby som tu bobmu mohol zneškodniť, alebo poraďte nejaký iný spôsob ako zarobiť tých 300caps. Ďakujem.

od toho hospodskýho můžeš dostat dobrovolnej úkol, ale můžeš to udělat aniž by ti to řekl

když vyjdeš z Vault tak je tam rozpadlá vesnička (lítající rádiovej robot) a je tam snad jeden domeček (do kterýho se dá vlízt) a uvnitř je jedna ženská, zab ji a má u sebe 300caps + pistol (asi)

ten skill můžeš mít až získáš level

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu