Rychloun Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 nema nekdo zkusenost s timto? mam ps3 z usa, hry jdou vsechny bez problemu (pal/ntsc), ale nejdou mi prehravat bd a dvd filmy. lze nahrat eu fw? pres net samozrejme stahuje usa, ale vnutil bych mu ho z cd.. ale zas to nechci odpalit :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Nevezme si EU FW...to ze neprehraje bd a dvd v eu regionu je stejne jako u nehacklyho PSP nemozny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychloun Odesláno Prosinec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 aha dik, tak to si koupim 2.5" hd prehravac a pojedou mi i mkv.. co se da delat :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playstation3 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 ale de to... me to de taky, jinak fakt nevim co to muze bejt za problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Rychloun
nema nekdo zkusenost s timto?
mam ps3 z usa, hry jdou vsechny bez problemu (pal/ntsc), ale nejdou mi prehravat bd a dvd filmy. lze nahrat eu fw? pres net samozrejme stahuje usa, ale vnutil bych mu ho z cd.. ale zas to nechci odpalit :)..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.