TeeCZ Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Tak jsem si sosl tady ten prográmek na odstranění aktualizací z iso souboru hry.. a nejde mi spustit (viz obrázek). Hází to ještě někomu nebo ví někdo, jak to vyřešit? Jako, rád bych se zbavil těch aktualizací. Chci mít Wiičko pod svojí kontrolou a nechci tam mít nic, co tam nechci a o čem nevím.. Díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Penax Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Zkusil bych WiiUpdateManager. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RTester Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Myslím, že zbytečně propadáš panice. Mám SW chip a zatím žádná ISO hra nechtěla WII updatnout včetně těch nejnovějších jako COD5, Madagascar 2 apod. Ale faktem je, že mám starší IOS než 3.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TeeCZ
Tak jsem si sosl tady ten prográmek na odstranění aktualizací z iso souboru hry.. a nejde mi spustit (viz obrázek).
Hází to ještě někomu nebo ví někdo, jak to vyřešit?
Jako, rád bych se zbavil těch aktualizací. Chci mít Wiičko pod svojí kontrolou a nechci tam mít nic, co tam nechci a o čem nevím..
Díky moc..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.