Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Připojení Xbox a PC

velurex

Otázka

Koupil jsem si nový xbox a nedaří se mi spojit ho po síti s počítačem. Četl jsem asi milion návodů, které všechny říkají to samé - nastavit na obou zařízení ip ze stejného oboru a pak už se jen připojit pomocí ftp (xbox:xbox, pasivní režim).

Bohužel toto nefunguje. První problém je už tom, že na xbox nejde z pc ani ping. Přitom ip jsou určitě nastavené správně, obě zařízení můžou na net a např. notebook obdobně nastavený nemá žádné problémy s komunikací s pc.

Nezapomněli autoři návodů uvést nějaký důležitý detail? Třeba, že se musí nejdřív nějak komunikace povolit na straně xboxu, že to předpokládá určitou verzi firmware, apod...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Normálně to funguje, do xboxu nemusíš nic stahovat.Jde to buď přes Windows media player 11, ale já to mám přes Windows media connect.Ten si stáhneš do pc, nastavíš to na xbox a jedeš.Ten soft jsem normálně našel na netu.Potom můžeš steamovat video, hudbu, fotky přímo z pc.

Odkaz ke komentáři

• 0

Mně se jednak Media Connect nedaří spustit (píše že "Folder sharing cannot be started. Nepodařilo se zahájit závislou službu nebo skupinu"), ale předně jsem z různých fór vyrozuměl, že tohle řešení nepodporuje titulky. Nebo tobě fungují a mám se snažit dál o zprovoznění Media Connect?

Odkaz ke komentáři

• 0

To je důvod proč jsem chtěl vyměnit standardní dashboard za jiný (XBMC), ale opravdu nevím jak na to. Jeho návod začíná slovy "Transfer >>whole<< XBMC folder to your APPS folder". To je pro mě, týdenního majitele xboxu, nepřekonatelný problém. :cry:

Odkaz ke komentáři

• 0

Řeknu vám, zapomeňte na nějaký sdílení dat. Maximálně pomocí Media Center přehrávání videa / fotek / hudby. Jediný způsob jak přetáhnout data z XboxHDD do počítače (nedestruktivní) je pořídit si řekněme nástavec mezi HDD a Xbox. (potom přes USB do PC)

Bohužel, velký Microsoft nám to neumožnil.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu