Syky Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Potřeboval bych radu....když sem brickl psp 1000 a jedná se určitě o full brick je možno to zachránit i když sem, nic jako unbricker neměl?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 jj de to zachranit pres DCv7 vytvoris novy IDstorage a pak to jde .... jinak napis flasherovi v tvym okoli a ten ti to udela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Prosinec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 ahá...mno já sem z celkem zapadlí vsi a pochybuji že někdo v oklí 100 km by to dokázal:D...nejde to nějak způsobem vysvětlit??....klidně třeba fotodokumentací...mám e-mail dan.syky@seznam.cz a icq 364873218..pls pomožte dostal sem zase chuť na psp a rád se něco přiučím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 udkud jsi ? To dokaze kazdy flasher a jinak se koukni na mapu flasheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Prosinec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 mno sem z šumavy..malinká vesnice ménem kubova huť...kouknu.. pěkný...nejbližší je až z budějc ..fakt by to nešlo udělat instruktáží přes net?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 jo slo musis si koupit Pandora batery a vyvorit si pres program PSP pandora deluxe magic memory stick najdi si navod tady na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Prosinec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 koupit?,...tož to nejde stáhnout??:-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelF Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 koupit?,...tož to nejde stáhnout??:-d Baterka se stahuje docela špatně:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 lol to je v síti...jakej je vůbec v těch baterkách rozdíl...ale mms si radši vyrobim z mí 2gb karty:-) s ještě jsem se chtěl zeptat když to dám flasherovi budu mu tu baterku stjně muset koupit nebo mu ji jenom zaplatit a to bude stačit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ne flasher ma svoji nebo vlastne on si ji udela ale bez psp s cfw to nejde.ty mu psp jenom posles + naky malo poplatek(u kazdyho je to ruzny) nebo za nim prijedes a on ti to udela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 takže já se s nim domluvim pošlu mu psp který sem brickl při upgradu z 4.01 m33 na 5 a k tomu třeba 500 a on mi top jen pošle z5?...to je dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 takže já se s nim domluvim pošlu mu psp který sem brickl při upgradu z 4.01 m33 na 5 a k tomu třeba 500 a on mi top jen pošle z5?...to je dobré... on ti to udělá samozdřejmě :wohow: a 500 to neni já to dělám za 100 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 jsem štědrej a vděčnej:-D...asi to někomu pošlu poštou...říkáš že 300 je víc než dost?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 jojo 300 Kč je optimal tak se snikym domluv a pošli mu to nic na tom neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Syky Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 lol dík...tož downgrade a pod sem provedl sám ale unbrick bych asi nedal:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Ok, takze snad uzavreno/vyreseno, LOCKuji .. Kdyby byl jeste nejaky vecny duvod proc unLOCKnout, tak mi napis PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Syky
Potřeboval bych radu....když sem brickl psp 1000 a jedná se určitě o full brick je možno to zachránit i když sem, nic jako unbricker neměl??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts