smajlik.jarda Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ktery dil je nejj z tehle serie na psp???:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nEkrO Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 ktery dil je nejj z tehle serie na psp???:psp: Rek bych ze most wanted a ze pro street byl propadak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bamma_boy Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 podľa mňa čo sa týka ilegálnych závodov tak NFS:MW a legálnych:D NFS: PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 most wanted je super undercover to je trosicku podobny s MW a carbon ty me osobne bavili nwm nwm a pro street na to rychle zapomen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Most Wanted jsou nejlepší jak graficky tak i hratelností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS77 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 asi nfs carbon nfs undercover me moc sklamalo neni volna jizda sice sou tam docela good auta ale mohly by bejt lepčí:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 hrál jse všechny kromě most wanted a doporučim určitě carbony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gig56 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 NFS:MW-(doporučuju) hrál jsem je všechny kromě Undercover(už to kopíruju na kartu...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 podle me je jednoznacne best MW,undercover sem ovsem jeste nehral .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Já bych řekl ,že jsou nejlepší Carbony !!! NFS Carbon má nejlepší hopdnocení a mě bavili,samozřejmě na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 no carbony jsem hral ale nakou divnou verzi: nss carbon city up bo nak tak a nahovno ted parim mosty ale nwm jak s undercroverama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 1. Undercover ( o stupinek lepsi nez MW kuli volnemu pohybu po meste v ruznych ukolech) :psp::bash: 2. Most Wanted (skvela grafika a ovládaní) :psp: 3. Pro Street (hezci grafika nez na Carbonech) :blink: 4. Carbon (nezazivny, hrozna grafika) :cry: Pouze osobní názor!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Ja osobne jsem se bavil i u NFS: Rivals .. ale carbony jsou taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aku Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 :D nic moc byly fsechny....jediny co me bavilo byl underground...pak to most wanted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack123 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Hm, no není to uplně lehký říct, který byly nej...ale z toho výběru..Underground Rivals, Most Wanted, Carbon, ProStreet, Undercover...bych to viděl asi takto: Most Wanted Carbon/UG:Rivals Prostreet Undercover nevim, ale mě přijdou Undercoveru takový..mrtvý nezáživný..na to, že maj 1,3GB by mohly bejt o dost lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 tak diky za nazory udelal sem si teda ppredstavu ze mosty sou nej a udercorvry na ho*no:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Myslim si ze Undercover to tu prohralo protoze je to posledni dil a tim padem od toho je ocekavano nemozne... Pak jsou lidi zklamany ze neni podle natesenych predstav nejakych kecalku co a jak "BUDE" a hru zavrhnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Prosinec 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 no ja nwm tak takhle to zhodnotime nazev hry: grafika:(1-5) jako ve skole hratelnost: (1-5) doba hrani:( v hodinach bo dnech) takze zasnu most wanted grafika:2 hratelnost:2 doba hrani: zatim parim 12 hodin a sem v pulce...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Pro Street grafika:1,5(mě se líbí) hratelnost:3(u některých aut hrozný bohužel třeba u Zondy) Doba hraní: moc dlouho ne, ale dlouho mě bavilo jezdit některý okruhy Závěr: Mě to bavilo, ale fanoušky série NFS to nenadchne, protože ta hra není o vzhledovym tuningu. Já dokážu ocenit krásu aut takovou jakou jí udělali výrobci. Hra je reálná v tom, že se musí hodně brzdit před zatáčkama, jsou zde veliké rozdíly mezi auty. Carlist je fajn, ale mohl by být lepší. Na závěr je tu fajnový infrastructure multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Mě se nelíbil ani jeden díl , Burnout rulez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Prosinec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 ok no ted sem tam hodil undercrovery a ten tuning:( uz je du vymazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Ja sem podpurce EA games a to predevsim NFS undrgroun 2 to bylo na pc mazec hra jinak ostatni dily sem na PSP nehral jenom ted UNDERCOVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejwgon007 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 No ja hral jen ProStreet a to byla haluz a tedka hraju Undercover a to me celkem bavi takze nej je Undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.