Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

help RROD


xxxchater

Otázka

zdravím, mám stare Xko Core bez HDMI. Rok makalo v pohodě, ted mi jednou přes den vypli proud a já večer zapnu a u první hry po chvíli zásek, restart a hned RROD :ziped: tak nevím co s tím, asi 10x se po zapnutí jestě rozblikaly tři červené diody a teď už to maká v pohodě. Ale kdo ví jak dlouho. Myslíte, že když už nemám záruku je dobrej nápad nechat Xku otevřený vršek aby se líp chladilo. dík za rady :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

no FAKE RROD to mohl být ... ale to by asi nudělalo 10x za sebou ... FAKE RROD jsem měl 2x ... když byla bouřka ale vždycky než skočil RROD poskočilo napětí v zásuvce

no jedině se můžeš modlit aby to vydrželo ještě nějakej ten týden ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak už moje Xko kleklo asi definitivně, 3diody svítí po každém zapnutí a nepomáhá ani vytažení zdroje ze sítě. Jelikož mám po záruce zkusím to rozebrat a pořešit ty věci s novou pastou a popř. přídavným větrákem. Myslím, že už je stejně pozdě nebo máte někdo nějaký typ jak to rozběhat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

zmáčkni a drž to tlačítko na vyhledávání wirelless ovladačů a u toho mačkej vysunuti cdromky 4 krát. Objevi se ti chybový kod, při každém zmačknutí te cdromky se ti rozsvití určitý počet diod. Třeba u mě když sem to zmáčknul porpvé tak 4, podruhe 1, po třetí 4, a na počtvrté 2 . To je kéd 4142 což je přehřátí GPU,CPU,RAM . Pokud budeš mít jiný kod tak ho vygoogluj , je možné že budeč mít nějaký error který se da podle internetového návodu opravit . Jsou tam i nějaké návody na opravu přehřatí třeba X-lamp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

dík za tip...ten kod mi to vykazuje taky 4142 (jak jsi uváděl) ale nevím jak může dojít k přehřátí když to hází RROD už po zapnutí. Chápal bych to kdybych nějakou dobu hrál a pak se to seklo. Asi to dám celé do mrazáku a natáhnu od toho kabely k TV...taková skvělá konzole a takovýhle shity s chlazením :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mě se ukážou 3 diody taky hned po zapnutí a to sem předtím PRODem hrál jenom půl hoďky , zřejmě se to přehřálo a někde nastal zkrat no . Kámoš mi psal že to budou zřejmě ramky, no uvidíme já bych měl mít ještě rok záruku u microsoftu , ale zase sem zjistil že už je ta konzole na někoho registrovaná tak nevím jestli mi to vezmou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No jo no...to je prostě pech, ale vydržel mi docela dlouho. Asi se vykašlu na všechny možné pokusy a pořídím novu Arcade verzi. Ale poškám až bude možné flashnout LiteOn mechaniku. A jestli ještě někdy uvidím RROD tak už od Mr..softu nechci nic do baráku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Doporučuju prodat a pořídit novýho Jaspera. Kvůli přehřátí se ti způsobily mrtvý spoje na desce, můžeš Xko zabalit do ručníku, zapnout a počkat cca. 40 minut. Spoje budou na nějakou obnovený, ale počítej tak maximálně měsíc ... pak zase RROD. Počítám, že tě napadne to dělat pořád do kola ... zbytečný, akorát ho bude víc trápit, přibyde výc mrvejch spojů a doba funkčnosti se bude snižovat ... pak už se nechytne vůbec. MS to řeší výměnou desky. Motherboard stojí kolem 2000 Kč. Pak bys musel ještě upravit větrání - doporučuju Talismoon Whisper aby se to už neopakovalo. Když si to spočítáš, vyjde tě to pomalu na 3000 Kč a za 4000 Kč seženeš krásnýho bazarovýho Jaspera v záruce a se spoustou příslušenství. Navíc X360 RRODem můžeš prodat tak za 1000 Kč (mechanika, kryty, trafo, ...).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu