Silas Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 když si koupim kytaru na Guitar Hero (nebo bubny) z USA obchodu, budou kompatibilní s mojí Guitar Hero, nebo Xboxem? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 když si koupim kytaru na Guitar Hero (nebo bubny) z USA obchodu, budou kompatibilní s mojí Guitar Hero, nebo Xboxem? ... Guitar Hero ANO (jak hra tak nástroje), Rock Band nikoliv (nástroje narozdíl od hry ale fungují v pohodě)-> mám to z vlástní zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Spíš si dávej pozor na cenu poštovného... Je to opravdu VELKÝ balík, takže aby jsme na něm neutratil majlant!! Já jsem to takhle zkoumal dlouho a málokde se to aspoŇ trošku vyplatí, zvlášt když bereš v úvahu následnou reklamaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Prosinec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 na amazonu maj kytaru za celkem dobrý peníze ... tak jestli se to vyplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
když si koupim kytaru na Guitar Hero (nebo bubny) z USA obchodu, budou kompatibilní s mojí Guitar Hero, nebo Xboxem? ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts