Xmatrix Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Nemate nekdo zkusenosti stim ze kdyz hrajete tak vam na okamzik vypadne obraz na xboxu... cim by to mohlo byt?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 jestli to ta televize dela jen u xboxu pak je problem rozhodne u nej chyba zakladky nebo vypadavani grafickeho cipu(myslim jeho funkcnosti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 jnak jsem to mel doma tak mi to nedelalo jen sem tam nekdy mi preskocily cerbne cary ale to se mi delo jen v arene u fify ted jsem to prenesl k pritelkyni na jinou televizi a tam sem tam vypadne pry obraz Ja mam ten xbox mesic po oprave takze to mam vevnitr vsechno nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 no nevim ale jak rikam je videt ze to neni opravdu tvou televizi takze problem bude urcite v xku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 no ted jsem zjistil ze u jine hry to nedela tyka se to jenom Sonic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 no ted jsem zjistil ze u jine hry to nedela tyka se to jenom Sonic Tak nebude to diskem?:D a Nebo možná zaprášená nebo poškozená čočka těžko říct ...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 no nevim kdyz jsem to nahral na disk tak to jelo skoro v pohodě.. jde nejak vycistit cocka mam celkem novou flashnutou mechaniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xmatrix
Nemate nekdo zkusenosti stim ze kdyz hrajete tak vam na okamzik vypadne obraz na xboxu... cim by to mohlo byt??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts