Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Otázka na Lan na Xbox 360

David32

Recommended Posts

Zdravim lidi mám takovej dotaz planuju z kámošema že bych si zapařil po lanu left4dead ale pude to tak že budu mít 2 konzole a na každý budeme hrát 2? díky za odpovědi

Nevím jestli L4D ale zatím jsem žádnou hru takto nerozjel, bohužel. Třeba R6 jdou hrát ve 2 přes splitscreen, ale ve 4 na 2 xboxech si neškrtneš. Napiš pak pls jak to dopadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

osobne nemam zkusenosti ale nasel jsem na zahranicnim foru toto.

http://www.locopuyo.com/xboxlan.html

je to navod jak na klasicke xko tak na x360.

jsou tam i obrazky . enjoy a napis jak to dopadlo :)

jeste dodatek z dalsiho fora :

With LAN parties, you don't have to worry about lag, server glitches or loud, annoying children who have no business playing certain games. Setting up a LAN party is easy enough. Gathering the supplies needed to get it working may require a bit of heavy lifting(depending on how heavy tour Television is).

In order to link multiple consoles you will need a crossover cable, or RJ-45 Ethernet cable to connect everything via router. You can use the official Xbox System Link, but any crossover cable will get the job done. Each console needs it's own television set, and a copy of the system link compatible game. Example: Six Xbox 360 consoles = Six TV's = Six copies of Halo 3.

Connect the Ethernet/crossover cable to your 360 console's Ethernet adapter. Do this for all of the 360s you wish to system link. Each end will be connected to a console, which will them have them linked into pairs. After that, connect your Xbox 360s to a router or Ethernet Hub. Turn on the consoles and follow the in game instructions to begin.

Odkaz ke komentáři

hele vy ste mně nepochopily já vím jak spojit dva xboxe ale nevím jestli hra left4dead podporuje hru na dvouch xboxech ve 4 lidech chápete to znamená to že mám dva xboxe a dvě televize a chcu aby na jednom xboxu hrály dva lidi (televize je rozdělena na dvě části) a na druhém taky dva lidi

a chci hrát kampaň

jo tak lidi už sem na to přišel že to funguje a mělo by to fungovat aji u gears of war 2

Odkaz ke komentáři

• 8 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu