David32 Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Zdravim lidi mám takovej dotaz planuju z kámošema že bych si zapařil po lanu left4dead ale pude to tak že budu mít 2 konzole a na každý budeme hrát 2? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Zdravim lidi mám takovej dotaz planuju z kámošema že bych si zapařil po lanu left4dead ale pude to tak že budu mít 2 konzole a na každý budeme hrát 2? díky za odpovědi Nevím jestli L4D ale zatím jsem žádnou hru takto nerozjel, bohužel. Třeba R6 jdou hrát ve 2 přes splitscreen, ale ve 4 na 2 xboxech si neškrtneš. Napiš pak pls jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 jj ozvu se ale plsssssssss má tady s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 dve televize ? dva xboxy ? jestli chapu nebo dva xka a jedna tv ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 dvě xka a dvě televize a na jednom xku dva lidi a na druhym xku dva lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 osobne nemam zkusenosti ale nasel jsem na zahranicnim foru toto. http://www.locopuyo.com/xboxlan.html je to navod jak na klasicke xko tak na x360. jsou tam i obrazky . enjoy a napis jak to dopadlo :) jeste dodatek z dalsiho fora : With LAN parties, you don't have to worry about lag, server glitches or loud, annoying children who have no business playing certain games. Setting up a LAN party is easy enough. Gathering the supplies needed to get it working may require a bit of heavy lifting(depending on how heavy tour Television is).In order to link multiple consoles you will need a crossover cable, or RJ-45 Ethernet cable to connect everything via router. You can use the official Xbox System Link, but any crossover cable will get the job done. Each console needs it's own television set, and a copy of the system link compatible game. Example: Six Xbox 360 consoles = Six TV's = Six copies of Halo 3. Connect the Ethernet/crossover cable to your 360 console's Ethernet adapter. Do this for all of the 360s you wish to system link. Each end will be connected to a console, which will them have them linked into pairs. After that, connect your Xbox 360s to a router or Ethernet Hub. Turn on the consoles and follow the in game instructions to begin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Prosinec 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 hele vy ste mně nepochopily já vím jak spojit dva xboxe ale nevím jestli hra left4dead podporuje hru na dvouch xboxech ve 4 lidech chápete to znamená to že mám dva xboxe a dvě televize a chcu aby na jednom xboxu hrály dva lidi (televize je rozdělena na dvě části) a na druhém taky dva lidi a chci hrát kampaň jo tak lidi už sem na to přišel že to funguje a mělo by to fungovat aji u gears of war 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2008 Já si myslím, že by to mělo jít takhle jsme například hráli s kámošema GoW1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizag Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Hele a potrebujete mit 2 hry do obou xkek kyz chcete h rat pres system link nebo staci jenom jedna do jednoho xka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 samozřejmě musíš mít v každém xku hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.