o_O Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Stejne jako v pripade GTA IV, i zde se objevuji zname neduhy (nevim, zda-li jen v pripade flashle BenQ iXtreme 1.4) - pri zavodech se okolni textury renderuji zpozdene, dochazi k "plavani" v sedi nezobrazene ulice, okolni domy se stavaji neidentifikovatelnymi bloky betonoveho masivu. A navic i vypadava zvuk v hernich animacich. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 to si nedelej ani srandu, ja si rikal ze by to nemuse byt spatna hra a ty takhle. gta se mi sere, takze muzu pocitat ze tohle bude taky na prd:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Neni to tim ze nemate HDD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 presne jak rika maggots...to bude tim ze nemate HDD...nakonec vyvojari uroc testujou hry na xkach s hadrama a mozna to je i trik jak vas donutit si hadr koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 To je nesmysl. Já mám hadr a stejně mi to dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 taky mam 20 hadr a mechaniku benq. mam asi 35 her (flash) a z toho se sere to gta a test drive. tak nevim jestli to ma cenu ten Midnight Club vubec stahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Chtěl bych vědět jestli to dělá na originálce. Tu koupit, tak jim to omlátím o hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 ono to má více důvodů ale nejrozuměnší je ta mechanika ... třeba já jsem měl samsung ms28 ... vše bez problémů na 8x ... ... někdy se to dá vychytat HDD někdy nepomůže ani zvýšení rychlosti mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 akorat se chystam ze si to taky stahnu...to je teda skoda ze to dela tyto probelemy...ale docela to nechapu:prave gta 4 mi to samozdrejme dalo mam arcade s 20gb diskem..puvodne jsem mel jen holou arcade...gta jsem kvuli tomu vubec nehral- se to fakt nedalo, tak jsem si poridil hdd 20gb zapojim do konzole hned pustim gta....a joooo nedokreslovani textur je fuc...hraju ho skoro celou noc :) druhy den co prijdu z prace si chci zas sednout ke gtacku a hle nedokreslovani textur je zpet :( docela jsem to nepochopil kdyz to pomohlo a nejdnou je to zase zpet...ale byla tam zmena textury se dokreslujou "uz" po par sekundach ne jako predtim...ale stale me to takhle nebavi hrat...takze cekam jeste az klesna cena origos gta a pak poridim... jinak kdyby takhle dali vsechny hry...tak by nas dobre vypekli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 taky přidám svůj postřeh, mechaniku mám LG + HDD a textury chybí jen občas a když, tak se poměrně rychle dočítají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 mne to nerobi mam flash elite .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 jahpisin Musíš občas vyčistit cache....Jinak ta hra pro mě strašný zklamání.Už se těším na Need for Speed Undercover... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 sklamanie podla mna to je super ...ale neviem tam su len 4narazniky???ci potom sa odomknu viac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Sry za OT. Měl jsem GTA4 originálku + HDD 20Gb a načítání textur občas stejně zakolísalo...hlavně v přejíždění mostů atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Chtěl bych vědět jestli to dělá na originálce. Tu koupit, tak jim to omlátím o hlavu. To je blbost, přece originálka se ti sekat nemůže, original X360 hra je dělaná pro X360, to je logické a tak to platí i u ostatních konzolí, :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahpisin Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 jahpisinMusíš občas vyčistit cache....Jinak ta hra pro mě strašný zklamání.Už se těším na Need for Speed Undercover... to jsem netusil...to se dela jak ? no co jsem zatim hral tak me bavi...ale cekal jsem od neho trosku vic veci...ale zatim jsem na zacatku tak se uvidi...jinak mi dost chybi moznost strelit do nadrze aut..a dost mi schazi moznost postupne vyvyjet postuvu ve stylu rpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Omyl,nekterym lidem se seka i GTA IV origos, bez ohledu na to jesi maji nebo nemaji HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Omyl,nekterym lidem se seka i GTA IV origos, bez ohledu na to jesi maji nebo nemaji HDD A není to tím že mají přeflashovanou mechaniku? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gecko69 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Zdravím, má už někdo z Vás zkušenosti s patchem na Midnight Club LA? Jak je velky, jak funguje atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Jak je velký ten patch nevím,ale hned po updatu jsem jel závod,dost jsem boural a přesto jsem vyhrál.Jako kdyby na mě pořád čekali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gecko69 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Dik za info. Jeste jeden takovej blbej dotaz: kde najdu ten patch? Dival jsem se na Live na vsechno co se da stahnout pro Midnigh Club LA a jsou tam akorat trailery a nejake obrazky. Nic vic. Kdyz jsem pak zapnul hru, tak mi to sice napsalo ze je pro tuto hru ke stazeni nejaky update, ale stahlo se to behem par sekund, coz se mi zda zase malo (net mam 2mbps)....myslis ze to bylo ono? Nebo jak jsi to stahoval ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Jo,to bylo určitě ono......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 update se ti nabídne vždycky když je hra nová, nebo dlouho nehraná. na live jsem žádný patch zatím nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McChicken Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Hra se mi zdá celkem povedená, akorát mám problém s vypadáváním textur... Má někdo stejnej problém? Xkem to podle mě nebude, jelikož u všech ostatních her mi to nedělá. Pokud máte stejnej problém, tak pls o radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Stejný engine jako u GTA 4 , takže pokud nemáš hardisk tak budou textury doskakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.