N1cCo Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Mám možnost koupit Iphona za 2000kč ale má zníčený display myslíte že to má cenu ? šel by ňák opravit ? Je to 2G 8GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Display te vyjde na nejakych 3000 , - ale myslim ze kdyz budes hledat tak ho sezenes levneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Ono to nemá vliv na ovládání takže kdybych si sehnal ňákej kryt možná by to nevadilo né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Ty musis vedet jestli ti to vadi.. EDIT: http://www.maczone.cz/_produkty/iphone-3g/001031/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Já nikdy iphona v ruce neměl :-d taže nwm ani jak se ovládá když neni zníčenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 dotykovi display tak jak se muze ovladat.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Nejsem si jistej, ale vymena predniho krytu neni zas tak jednoducha, pokud tedy mas jenom praskly to sklicko a ne displej. Mezi displejem a tim krytem je prave "neco" co prenasi reakci..... Myslim ze to "neco" je vrstva elektronu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Nejsem si jistej, ale vymena predniho krytu neni zas tak jednoducha, pokud tedy mas jenom praskly to sklicko a ne displej. Mezi displejem a tim krytem je prave "neco" co prenasi reakci.....Myslim ze to "neco" je vrstva elektronu.... psal ze na ovladani to nema vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 psal ze na ovladani to nema vliv No ona napsala že je plně funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Tak přístě napiš, že není prasklý diplej ale jenom to skličko na krytu :dozey: Zeptej se na http://drsny.net/forum.iphone.cz/ , tam ti aspon nebudou odpovidat takovi spameri jako je Electrice..... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Mám možnost koupit Iphona za 2000kč ale má zníčený display myslíte že to má cenu ? šel by ňák opravit ? Je to 2G 8GB Pokud ho nebudeš chtít,tak mi napiš její e-mail,mám iphone s prasklým dysplejejm,tak bych to vyměnil z toho mýho na tenhle..(Přední kryt)..Dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 ja bych to nebral....je to blby jak po estetický stránce,tak po funkční...jestli psala ze to na ovládání nemá vliv,tak bud keca,nebo se s ni sejdi a at to predvede...rozhodne ti muzu rict,ze jestli se ji neco nepovede zmacknout na 1.,max. 2.pokus,tak se na to vys*r:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.