Richardo911 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 cawte all :cry::cry: ani za frasa mi neide xbox mam ho asi 5 mesiacov je flashly s HDMI ,,.ak ho zapnem ziadny obraz a priblizne po 1 minute naskorcia 3kruzky poradte mi edit:// tu je video ze ako sa sprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 hele mas dobbre zapojenej kabel do televize ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 jj urcite je dobre zapojeny kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 vyzkoušej jiný kabel... EDIT : sry blbě jsem si to přečetl tohle by nepomohlo... zkus vyndat a potom dát zpátky kabel od zdroje do xka ... pokud to nepomůže tak už asi jen pokud máš záručák a nemáš porušenou plombu tak to zkus reklamovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Kdyby to bylo kabelem byli by 4 červený kroužky ,.. NE ? Byl tu návod s fénem ,tak až nebudeš mít už žádný nápady zkus to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Kdyby to bylo kabelem byli by 4 červený kroužky ,.. NE ?Byl tu návod s fénem ,tak až nebudeš mít už žádný nápady zkus to :) nedoporučuji ... tím zničíš xko uplně .. .pojede max měsíc pokud to je novější verze možná i dýl ... ale nedoporučuji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 nedoporučuji ... tím zničíš xko uplně .. .pojede max měsíc pokud to je novější verze možná i dýl ... ale nedoporučuji ... Nj to vím ,ale pokud to má bez záruky nic lepšího nevymyslí ..tk nwm no.. Aha ,tak to jo ,já říkám jen co bych udělal já. :-) Zkusil bych to a pokud by to nevyšlo tak bych uvažoval o koupi nového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Nj to vím ,ale pokud to má bez záruky nic lepšího nevymyslí ..tk nwm no.. tak to radši hodit do servisu než si odpalit celý xko ... tím rrod může mít jenom menší problém ale jak udělá to co si myslel tak s xkem je konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 njn ale trik s fenem nebo towel trick tu zoufalost na tejden uspokojej :D ale asi fakt servis tam das za opravu par stovek kdezto za xko das minimLNE 4000 a budes miti lite-on ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 nooo z fenom to nechcem skusat... uvazujem o servise nechcem potom liteon ....kolko ma vyjde servis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 nooo z fenom to nechcem skusat... uvazujem o servise nechcem potom liteon ....kolko ma vyjde servis? Pokud to bude ptakovina tak do 500,- ,ale může to bejt i dražší. doporučuji - hrejte.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 pridavam video ze ako sa to sprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brok777 Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Zdarec chlapi Mel jsem stejny problem vyreklamoval jsem xko (mel sem ale tu starsi verzi bez HDMI) a co ti zkur**syni z microsoftu neudelali dali mi tam misto predesle mechaniky Samsung Lite-On takze i kdyz mate starsi verzi nespolehejte ze vam tam nedaji lite on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 já jsem prod opravil novou pastou + metoda se šrouby který se navrtají do plechu a tím se spevní deska. zabralo to a já 2 měsíce zase hraju. fén ani ručník pomůže tak na týden pak xko odejde úplně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
cawte all :cry::cry: ani za frasa mi neide xbox mam ho asi 5 mesiacov je flashly s HDMI ,,.ak ho zapnem ziadny obraz a priblizne po 1 minute naskorcia 3kruzky poradte mi
edit:// tu je video ze ako sa sprava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts