vsacan Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Co mi hrozí když donesu do obchodu na reklamaci flashnutý xbox? Je v záruce,ale nastalo RROD.Samolepka vypadá neporušeně...Jde mi o to,že kdyby to zjistili,jako že asi ano,jestli to automaticky mimozáručně opraví a budou chtít nějaké velké prachy,nebo mě musí předtím nějak vyrozumět(zavolat),kde mi to vysvětlí a já jim řeknu,že to teda opravit nechci a ať mi to radši pošlou zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 pravidla mluvi jasne pokud je neporusena plomba nemuzou nic delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 ale muzou ti ho vymenit za novej a tam budes mit lite-on ....a budes muset zase platit za flash a new mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 u nas zako na neco co je zarucni plomba neplati takze i kdyby jsi ji mel porusenou tak by jse s tebou museli a dokazat ze jsi to udelal ty ze jsi neco upravoval v xboxu... neco jineho je uprava software takze ja osobne bych si to preflashnul zpatky ale museli by to cilene hledat teda pokud nemas vymenenou mechaniku za jinou to se pozna na prvni pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Co mi hrozí když donesu do obchodu na reklamaci flashnutý xbox? Je v záruce,ale nastalo RROD.Samolepka vypadá neporušeně...Jde mi o to,že kdyby to zjistili,jako že asi ano,jestli to automaticky mimozáručně opraví a budou chtít nějaké velké prachy,nebo mě musí předtím nějak vyrozumět(zavolat),kde mi to vysvětlí a já jim řeknu,že to teda opravit nechci a ať mi to radši pošlou zpět... plomba neplomba, jakmile zjisti, ze je nahran v mechanice nelegalni firmware - iXtreme, tak ti zaruka konci, tezko rict, jestli ti ho pak poslou nazpet, ale rekl bych, ze pokud se do opravy pusti, musi ti dat nejake vyrozumneni, kolik by oprava asi stala pokud ti ho nespravej, tak se stav, nejak ho ozivime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Psal sem si s kámošem co pracuje v xbox servisu , a ten mi poradil že se nedívají jenom na plombu , ale když maš v zadu ty malé dírky kde jsou pojistky na oddělení plastu tak nesmí být vidět třeba stopy po šroubováku , prostě nesmí být poškozené ty dírky takhle poznají i bez plomby že ses v tom hrabal. A říkal že pokud nemáš chip a máš flashlou mechaniku tak se na to moc nedívaj stejně ti to vymění za lite on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 nesmí na tom byt zadna znamka hrabání v HW tzv poskrabany sroubky atd plomba ...... ja to posílal na odflash a potom do servisu a all ok a vratily mi to s benq ale vymenily zakladku error E74!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Psal sem si s kámošem co pracuje v xbox servisu , a ten mi poradil že se nedívají jenom na plombu , ale když maš v zadu ty malé dírky kde jsou pojistky na oddělení plastu tak nesmí být vidět třeba stopy po šroubováku , prostě nesmí být poškozené ty dírky takhle poznají i bez plomby že ses v tom hrabal. A říkal že pokud nemáš chip a máš flashlou mechaniku tak se na to moc nedívaj stejně ti to vymění za lite on. Vzdycky ti to nemusej vymenit za LiteOn, nedavno jsem delal, BenQ a pak dokonce i Hitachi mechaniku a oba xka byly po reklamacce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže...trošku to uvedu na pravou míru....neposílej flashnuté xko ale domluv se s člověkem co ti flash dělal, ať ti tam hodí původní firmware co se týče výměny xka tak tady taky nemáte pravdu, záleží jaká je cena....nemůžou ti jen tak vyměnit kus...pokud je neopravitelný můžeš chtít peníze nebo xko.....pokud máš třeba rok a půl starý xko za 10000 byl bys hlupák aby sis nechal dávat nové :) to si radši vezmeš peníze a koupíš si ho sám necháš vyměnit mechaniku a ještě ti dost peněz zbude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Prosinec 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Dík všem.Pak napíšu jak jsem dopadl........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže...trošku to uvedu na pravou míru....neposílej flashnuté xko ale domluv se s člověkem co ti flash dělal, ať ti tam hodí původní firmwareco se týče výměny xka tak tady taky nemáte pravdu, záleží jaká je cena....nemůžou ti jen tak vyměnit kus...pokud je neopravitelný můžeš chtít peníze nebo xko.....pokud máš třeba rok a půl starý xko za 10000 byl bys hlupák aby sis nechal dávat nové :) to si radši vezmeš peníze a koupíš si ho sám necháš vyměnit mechaniku a ještě ti dost peněz zbude dobra poznamka o neodstranitelny zavade.. neni mi ale jasny, jak se to posuzuje u Xboxu. Pokud by byla vadna treba zakladni deska v koupenem PC, jedna se o neodstranitelnou vadu, nebo vymena desky resi vse? Analogicka otazka u xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 pokud je věc neopravitelná.....musí vyměnit nebo dát peníze záleží na člověku....co si vybere.... :) řekněme tomu, že ti odejde mechanika tak ti ji vymění v poho..pokud to bude něco co nepůjde jen tak vyměnit nastává druhá možnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Ale podle me neni vymena desky neopravitelna vec. To by mu museli dat uplne noveho xboxa, pak si tepr muze vybrat, pokud ale predem neuvede, ze chce v pripade vymeny vratit penize, tak se ho ptat nemuseji. EDIT: kdyz jsem reklamovel notebook, tak to tak bylo - 3x mi menili zakladni desku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 jj, presne to by me zajimalo.. kazdopadne v pripade flashnutyho xboxu bych se v tom radsi nejak extra nerejpal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 izmail jak se tě ptát nemusejí.....ty to prostě nemusíš přijmout.... :) trošku si přečti zákon...pokud by ti vyměnili celý kus.... :) pokud by vyměnili základovou desku je to něco jiného :) to je bráno jako normal oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 blbá základní deska se dá opravit me ji jednoduše vyměnily a měly vystaráno a dokonce provedli 20h testování jestli jede tak jak má ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 pokud ti vymeni zakladni desku ale zustane ti stejne seriove cislo vyrobku tak je to pouze oprava i kdyz ti vyrvou vsechny vnitrnosti a daji nove bohuzel nemuzes rict ze to nechces ze chces penize neni to totiz novy kus ale pouze oprava.. bohuzel je to tak taky jsem mel stimhle problem a vsemozne se snazil dosahnout penez mel jsem xkox stare rok a cena byla 11000 takze me se vyplatili urcitě peníze bohuzel to neslo nijak udělat... ani ze zakona nejde je to povazovana jako oprava pokud budes mit na vyrobku jine seriove cislo je to vyměna a ty si mužeš zvolit jestli chces podstoupit bna vyměnu nebo budes chtit penize nebo slevu ze zbozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboss47 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Jojo hosi na to mam jenom jednu odpoved nesnazte se usetrit petikilo a nakupujte ve velkejch elektrach (electroworld,mediamarkt,atd..) Tam se vas ptat na flash nebudou,jediny co budou chtit je jestli chcete prachy nebo novej kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Jojo hosi na to mam jenom jednu odpoved nesnazte se usetrit petikilo a nakupujte ve velkejch elektrach (electroworld,mediamarkt,atd..)Tam se vas ptat na flash nebudou,jediny co budou chtit je jestli chcete prachy nebo novej kus. Nejsem si jistej le xboxi se posílaj do Microsoftu ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 luboss47 já ho mám z Electroworldu.Na flash se neptali,ale posílaj to někam na microsoft a mají na to měsíc.Možná,když se po měsíci nebude nic dít,tak pak přijde na řadu buďto prachy nebo novej xbox.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 luboss47 já ho mám z Electroworldu.Na flash se neptali,ale posílaj to někam na microsoft a mají na to měsíc.Možná,když se po měsíci nebude nic dít,tak pak přijde na řadu buďto prachy nebo novej xbox.... pokud ti po 30 dnech nereknou jak to vyridili muzes chtit hned penize nebo novy kus na vyrizeni reklamace maji max 30 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Jojo hosi na to mam jenom jednu odpoved nesnazte se usetrit petikilo a nakupujte ve velkejch elektrach (electroworld,mediamarkt,atd..)Tam se vas ptat na flash nebudou,jediny co budou chtit je jestli chcete prachy nebo novej kus. To taky nemusi byt vzdycky pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Utekl měsíc a já s mírným strachem zamířil do electroworldu zjistit, jak dopadla má reklamace. Oni nic nevěděli a jelikož už uplynul měsíc, tak mi nabídli nový xbox nebo prachy. Jelikož jsem ho kupoval ještě za 6990 kč,tak jsem vzal prachy a spokojenej odešel. Akorát mě mrzí, že jsem jim to vracel i s joyem. Mohl jsem vydělat jeden joy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.