Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

reklamace flashnutého xboxu

vsacan

Recommended Posts

Co mi hrozí když donesu do obchodu na reklamaci flashnutý xbox? Je v záruce,ale nastalo RROD.Samolepka vypadá neporušeně...Jde mi o to,že kdyby to zjistili,jako že asi ano,jestli to automaticky mimozáručně opraví a budou chtít nějaké velké prachy,nebo mě musí předtím nějak vyrozumět(zavolat),kde mi to vysvětlí a já jim řeknu,že to teda opravit nechci a ať mi to radši pošlou zpět...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

u nas zako na neco co je zarucni plomba neplati takze i kdyby jsi ji mel porusenou tak by jse s tebou museli a dokazat ze jsi to udelal ty ze jsi neco upravoval v xboxu... neco jineho je uprava software takze ja osobne bych si to preflashnul zpatky ale museli by to cilene hledat teda pokud nemas vymenenou mechaniku za jinou to se pozna na prvni pohled

Odkaz ke komentáři

Co mi hrozí když donesu do obchodu na reklamaci flashnutý xbox? Je v záruce,ale nastalo RROD.Samolepka vypadá neporušeně...Jde mi o to,že kdyby to zjistili,jako že asi ano,jestli to automaticky mimozáručně opraví a budou chtít nějaké velké prachy,nebo mě musí předtím nějak vyrozumět(zavolat),kde mi to vysvětlí a já jim řeknu,že to teda opravit nechci a ať mi to radši pošlou zpět...

plomba neplomba, jakmile zjisti, ze je nahran v mechanice nelegalni firmware - iXtreme, tak ti zaruka konci,

tezko rict, jestli ti ho pak poslou nazpet, ale rekl bych, ze pokud se do opravy pusti, musi ti dat nejake vyrozumneni, kolik by oprava asi stala

pokud ti ho nespravej, tak se stav, nejak ho ozivime :)

Odkaz ke komentáři

Psal sem si s kámošem co pracuje v xbox servisu , a ten mi poradil že se nedívají jenom na plombu , ale když maš v zadu ty malé dírky kde jsou pojistky na oddělení plastu tak nesmí být vidět třeba stopy po šroubováku , prostě nesmí být poškozené ty dírky takhle poznají i bez plomby že ses v tom hrabal. A říkal že pokud nemáš chip a máš flashlou mechaniku tak se na to moc nedívaj stejně ti to vymění za lite on.

Odkaz ke komentáři

Psal sem si s kámošem co pracuje v xbox servisu , a ten mi poradil že se nedívají jenom na plombu , ale když maš v zadu ty malé dírky kde jsou pojistky na oddělení plastu tak nesmí být vidět třeba stopy po šroubováku , prostě nesmí být poškozené ty dírky takhle poznají i bez plomby že ses v tom hrabal. A říkal že pokud nemáš chip a máš flashlou mechaniku tak se na to moc nedívaj stejně ti to vymění za lite on.

Vzdycky ti to nemusej vymenit za LiteOn, nedavno jsem delal, BenQ a pak dokonce i Hitachi mechaniku a oba xka byly po reklamacce.

Odkaz ke komentáři

takže...trošku to uvedu na pravou míru....neposílej flashnuté xko ale domluv se s člověkem co ti flash dělal, ať ti tam hodí původní firmware

co se týče výměny xka tak tady taky nemáte pravdu, záleží jaká je cena....nemůžou ti jen tak vyměnit kus...pokud je neopravitelný můžeš chtít peníze nebo xko.....pokud máš třeba rok a půl starý xko za 10000 byl bys hlupák aby sis nechal dávat nové :) to si radši vezmeš peníze a koupíš si ho sám necháš vyměnit mechaniku a ještě ti dost peněz zbude

Odkaz ke komentáři

takže...trošku to uvedu na pravou míru....neposílej flashnuté xko ale domluv se s člověkem co ti flash dělal, ať ti tam hodí původní firmware

co se týče výměny xka tak tady taky nemáte pravdu, záleží jaká je cena....nemůžou ti jen tak vyměnit kus...pokud je neopravitelný můžeš chtít peníze nebo xko.....pokud máš třeba rok a půl starý xko za 10000 byl bys hlupák aby sis nechal dávat nové :) to si radši vezmeš peníze a koupíš si ho sám necháš vyměnit mechaniku a ještě ti dost peněz zbude

dobra poznamka o neodstranitelny zavade.. neni mi ale jasny, jak se to posuzuje u Xboxu. Pokud by byla vadna treba zakladni deska v koupenem PC, jedna se o neodstranitelnou vadu, nebo vymena desky resi vse? Analogicka otazka u xboxu

Odkaz ke komentáři

Ale podle me neni vymena desky neopravitelna vec.

To by mu museli dat uplne noveho xboxa, pak si tepr muze vybrat, pokud ale predem neuvede, ze chce v pripade vymeny vratit penize, tak se ho ptat nemuseji.

EDIT: kdyz jsem reklamovel notebook, tak to tak bylo - 3x mi menili zakladni desku

Odkaz ke komentáři

pokud ti vymeni zakladni desku ale zustane ti stejne seriove cislo vyrobku tak je to pouze oprava i kdyz ti vyrvou vsechny vnitrnosti a daji nove bohuzel nemuzes rict ze to nechces ze chces penize neni to totiz novy kus ale pouze oprava.. bohuzel je to tak taky jsem mel stimhle problem a vsemozne se snazil dosahnout penez mel jsem xkox stare rok a cena byla 11000 takze me se vyplatili urcitě peníze bohuzel to neslo nijak udělat... ani ze zakona nejde je to povazovana jako oprava pokud budes mit na vyrobku jine seriove cislo je to vyměna a ty si mužeš zvolit jestli chces podstoupit bna vyměnu nebo budes chtit penize nebo slevu ze zbozi

Odkaz ke komentáři

Jojo hosi na to mam jenom jednu odpoved nesnazte se usetrit petikilo a nakupujte ve velkejch elektrach (electroworld,mediamarkt,atd..)

Tam se vas ptat na flash nebudou,jediny co budou chtit je jestli chcete prachy nebo novej kus.

Nejsem si jistej le xboxi se posílaj do Microsoftu ne??

Odkaz ke komentáři

luboss47 já ho mám z Electroworldu.Na flash se neptali,ale posílaj to někam na microsoft a mají na to měsíc.Možná,když se po měsíci nebude nic dít,tak pak přijde na řadu buďto prachy nebo novej xbox....

pokud ti po 30 dnech nereknou jak to vyridili muzes chtit hned penize nebo novy kus na vyrizeni reklamace maji max 30 dni

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Utekl měsíc a já s mírným strachem zamířil do electroworldu zjistit, jak dopadla má reklamace. Oni nic nevěděli a jelikož už uplynul měsíc, tak mi nabídli nový xbox nebo prachy. Jelikož jsem ho kupoval ještě za 6990 kč,tak jsem vzal prachy a spokojenej odešel. Akorát mě mrzí, že jsem jim to vracel i s joyem. Mohl jsem vydělat jeden joy...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu