pixel Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 zdary dneska ve skole mi spadlo psp a nejde zapnout..vzdykcy kdyz ho chci zapnout tak tam sviti v pravim rohu zeleny svetylko...nevite o co de?nemuze bejt praskla zakladova deska?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Máš ho nabytý ? Někdy se po pádu zblázní a myslí si ,že je vybytý. Jinak možná BRICK ,pandora to spraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Dej ho do zásuvky (třeba i s baterkou), a potom hned klidně vyndej, mělo by to být ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pixel Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 myslim ze mam urvanej joistick...protoze se to nak az moc hejbe pod tim..a kdyz to strcim do zasuvky bez baterky tak nic..a do pocitace taky nic..a kdyz mi spadnull..[z vejsky asi 1.50M] tak se to vsechno vypadlo..baterka a krit na baterku..psp bylo zaplý...a pak to neslo..svitilo jenom to svetylko..nevi nekdo co by se stalo kdyby tam praskla zakladova deska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Co by se stalo.. co by se stalo.. Mohlo se stat cokoliv, urval se ti narazem nejakej mikrochip, nebo se ti prerusil nejakej spoj, nebo je tam studenej spoj, nebo se ti jen lehce rozpojily kontakty. Moznosti je hafec. Brick to asi nebude - to je softwarova chyba a software se opravdu narazem nepokazi, ale pravda je, ze prvni bych v tomhle pripade zkusil pandoru. to SliW3.G0ng3rs: lol, nauc se prosimte cesky, vyjmenovana slova se uci uz na zakladce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pixel Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 co je prosimte pandora?sem zacatecnik..takse nedivte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Upravená baterie ,kterou můžeš "přehrát" FW PSP-čka :) jukni na topik pro začátečníky Anonymous_: píšu rychle a nepřemýšlím ,sry moje chyba xP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Topic pro zacatecniky http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Edit:Sliw3.G0ng3rs byl rychlejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pixel Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 zakze na 100%nemuze bejt znicena zakladovka?to by jinak vubec nefachalo že?a mam s tim zajit nekam do opravny?aby mi zistili kde je problem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 zakze na 100%nemuze bejt znicena zakladovka?to by jinak vubec nefachalo že?a mam s tim zajit nekam do opravny?aby mi zistili kde je problem? bejt tebou tak jdu do opravny/reklamovat do niceho vic bych se nepoustel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 zakze na 100%nemuze bejt znicena zakladovka?to by jinak vubec nefachalo že?a mam s tim zajit nekam do opravny?aby mi zistili kde je problem? Proc by nemohla? Ja bych spise rekl, ze na 90% se tam neco urvalo. Asi nevis, co je gravitace a ze cin neni vsemocnej, ze :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 tak z metru a pul.... zaruku ti nevemou, dej to do servisu. Jinou moznost tady nevidim. Asi bych to ani nerozprodaval na casti, protoze kdo vi, co je poruseny a co ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Pokud neni na psp videt rpimo nejaky poskozeni do mely by tio to vzit jako zaruku ale ted jde o to jestli ti o uznaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pixel
zdary dneska ve skole mi spadlo psp a nejde zapnout..vzdykcy kdyz ho chci zapnout tak tam sviti v pravim rohu zeleny svetylko...nevite o co de?nemuze bejt praskla zakladova deska?diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts