Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

spadlo mi psp


pixel

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

myslim ze mam urvanej joistick...protoze se to nak az moc hejbe pod tim..a kdyz to strcim do zasuvky bez baterky tak nic..a do pocitace taky nic..a kdyz mi spadnull..[z vejsky asi 1.50M] tak se to vsechno vypadlo..baterka a krit na baterku..psp bylo zaplý...a pak to neslo..svitilo jenom to svetylko..nevi nekdo co by se stalo kdyby tam praskla zakladova deska?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Co by se stalo.. co by se stalo.. Mohlo se stat cokoliv, urval se ti narazem nejakej mikrochip, nebo se ti prerusil nejakej spoj, nebo je tam studenej spoj, nebo se ti jen lehce rozpojily kontakty. Moznosti je hafec.

Brick to asi nebude - to je softwarova chyba a software se opravdu narazem nepokazi, ale pravda je, ze prvni bych v tomhle pripade zkusil pandoru.

to SliW3.G0ng3rs: lol, nauc se prosimte cesky, vyjmenovana slova se uci uz na zakladce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
zakze na 100%nemuze bejt znicena zakladovka?to by jinak vubec nefachalo že?a mam s tim zajit nekam do opravny?aby mi zistili kde je problem?

Proc by nemohla? Ja bych spise rekl, ze na 90% se tam neco urvalo. Asi nevis, co je gravitace a ze cin neni vsemocnej, ze :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu