chvalsinak Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Dneska jsem formátoval PC a při instalaci sjme formátoval disk a omylem jsem si naformátoval i Flashdisk který jsem měl v USB a teď s ním nejde nic udělat.... Zkouším ho naformátovat ve winech ale nejde to nevíto co stim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 mylsim že už to tu jednou bylo jestli si odstranil ten system. soubor musíš sehnat uplně ten stejný třeba od kamosou jestli maj stejnou flashku a nebo ji vyhodit xD ale nejsem si jistej to bude určo vědet Anonymouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chvalsinak Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Anonymous dík ale nějak se v tom nevyznám ...Mohl by sipomoct ? :) dám 100 CRD a THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chvalsinak Odesláno Prosinec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 refre........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chvalsinak
Dneska jsem formátoval PC a při instalaci sjme formátoval disk a omylem jsem si naformátoval i Flashdisk který jsem měl v USB a teď s ním nejde nic udělat.... Zkouším ho naformátovat ve winech ale nejde to nevíto co stim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts