Xmatrix Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Custe chci se zeptat kdyz si smazu nainstalovanou hru z hardisku smazou se mi i savy te hry?? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 ne , to je jina slozka zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 čau dneska mi má přijít 120 GB HDD a chci se zeptat jestli je nějaká možnost dosta savy ze starý 20 GB do této 120 GB???? Memory kartu nemám. Sorry za OT, ale nechtěl jsem dělat novej topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bamma_boy Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 při tom 120GB HDD by mněl být i kabel kterým to všechno přesuneš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 no problém je ten že já to budu mít od NEOZALMANa a to je jen ten vnitřek, kterej strčím do tý krabičky. Myslel jsem to tak jestli by šla připojit ta 20 GB normálně přes SATA do pc zkopíroval to do pc a pak bych připojil tu 120 GB k pc a zkopíroval to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xmatrix
Custe chci se zeptat kdyz si smazu nainstalovanou hru z hardisku smazou se mi i savy te hry??
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts