vonydj Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Prosim vás help, zničeho nic mi to dneska naskočilo jeden dílek červenej a nechce se to zapnout, po chvíli to vyhodí chybu E 64 nevíte co s tim je pls??? Jinak, když je to naležato, tak je to to druhý ze zdola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 E64 one flashing red light: this represents the DVD Drive error. There are total three types of errors related to DVD drive. E64 represents wrong firmware or probably the absence of f/w chip in DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 žádný jiný rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodneY69 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 reklamace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Něco jiného? Nikdo fakt ještě tohle neměl? Tuto chybu?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodneY69 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Pokud jsi pochopil co psal "_beriii_" tak je chyba v DVD mechanice... mozna pomuze vymena mechaniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 nebo ji rezebeber totalne ji vycisti a promaz, vyndej a zase zandej ksandy u plosnyho spoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 jj díky, nechám si znovu přehrát flash a vyčistim.. Nevim čim to je, ale z ničeho nic už to jede... a to sem s tim nic nedělal... fakt nechápu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 bude tam nějaký studeňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Nevim čim to je, ale z ničeho nic už to jede... a to sem s tim nic nedělal... fakt nechápu .... Mozna spatnym dotekem, zkus vysictit kkonektory. Taky mi to delalo neco podobneho, ale to zase byla chyba s diskem - mel spatny dotyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 bude tam nějaký studeňák a to znamená co? :-) Jinak mimochodem, dnes už mi to běží hraju celej den v pohodě, jen ráno mi to vyhodilo nějakou dvakrát hlášku u hry, že si mam vyčistit mechaniku nebo, tak nějak... a vypla se mi hra, pak jsem to zase zapnul a už to jelo v pohodě, jinak jsem xbox na stojáka... Tak zase nejde, chyba E65 Chyba vyřešena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vonydj
Prosim vás help, zničeho nic mi to dneska naskočilo jeden dílek červenej a nechce se to zapnout, po chvíli to vyhodí chybu E 64 nevíte co s tim je pls???
Jinak, když je to naležato, tak je to to druhý ze zdola...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.