vonydj Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 Prosim vás help, zničeho nic mi to dneska naskočilo jeden dílek červenej a nechce se to zapnout, po chvíli to vyhodí chybu E 64 nevíte co s tim je pls??? Jinak, když je to naležato, tak je to to druhý ze zdola... Citovat
0 _beriii_ Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 E64 one flashing red light: this represents the DVD Drive error. There are total three types of errors related to DVD drive. E64 represents wrong firmware or probably the absence of f/w chip in DVD. Citovat
0 vonydj Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 žádný jiný rady? Citovat
0 vonydj Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 Něco jiného? Nikdo fakt ještě tohle neměl? Tuto chybu?.. Citovat
0 RodneY69 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 Pokud jsi pochopil co psal "_beriii_" tak je chyba v DVD mechanice... mozna pomuze vymena mechaniky... Citovat
0 alesek__ Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 nebo ji rezebeber totalne ji vycisti a promaz, vyndej a zase zandej ksandy u plosnyho spoje Citovat
0 vonydj Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2008 jj díky, nechám si znovu přehrát flash a vyčistim.. Nevim čim to je, ale z ničeho nic už to jede... a to sem s tim nic nedělal... fakt nechápu .... Citovat
0 huhla Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2008 bude tam nějaký studeňák Citovat
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2008 Nevim čim to je, ale z ničeho nic už to jede... a to sem s tim nic nedělal... fakt nechápu .... Mozna spatnym dotekem, zkus vysictit kkonektory. Taky mi to delalo neco podobneho, ale to zase byla chyba s diskem - mel spatny dotyk. Citovat
0 vonydj Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2008 bude tam nějaký studeňák a to znamená co? :-) Jinak mimochodem, dnes už mi to běží hraju celej den v pohodě, jen ráno mi to vyhodilo nějakou dvakrát hlášku u hry, že si mam vyčistit mechaniku nebo, tak nějak... a vypla se mi hra, pak jsem to zase zapnul a už to jelo v pohodě, jinak jsem xbox na stojáka... Tak zase nejde, chyba E65 Chyba vyřešena. Citovat
Otázka
vonydj
Prosim vás help, zničeho nic mi to dneska naskočilo jeden dílek červenej a nechce se to zapnout, po chvíli to vyhodí chybu E 64 nevíte co s tim je pls???
Jinak, když je to naležato, tak je to to druhý ze zdola...
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.