fitchew Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 flashnul jsem si PSP, vse podle mne probehlo OK - CFW 3.71 M33. nahral jsem si tam GTA: VCS a Burnout Domination, ale kdyz chci hru spustit, tak to napise chybu: The game could not be started (nebo takhle nejak). co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 flashnul jsem si PSP, vse podle mne probehlo OK - CFW 3.71 M33. nahral jsem si tam GTA: VCS a Burnout Domination, ale kdyz chci hru spustit, tak to napise chybu: The game could not be started (nebo takhle nejak). co stim? dej si VHS menu a zapni si tam aby ti to bralo hry z karty je to tam jako UMD ISO MODE --> Sony............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fitchew Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 dej si VHS menu a zapni si tam aby ti to bralo hry z karty je to tam jako UMD ISO MODE --> Sony............ sry, mam psp jen chvili, ale kde najdu to VSH menu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 zmáčkni Start/Select... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 nebo to muzes udelat v recovery menu...pri zapinani drz R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fitchew Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 diky, uz jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fitchew
flashnul jsem si PSP, vse podle mne probehlo OK - CFW 3.71 M33. nahral jsem si tam GTA: VCS a Burnout Domination, ale kdyz chci hru spustit, tak to napise chybu: The game could not be started (nebo takhle nejak). co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts