fitchew Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 flashnul jsem si PSP, vse podle mne probehlo OK - CFW 3.71 M33. nahral jsem si tam GTA: VCS a Burnout Domination, ale kdyz chci hru spustit, tak to napise chybu: The game could not be started (nebo takhle nejak). co stim?
0 luschak Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 flashnul jsem si PSP, vse podle mne probehlo OK - CFW 3.71 M33. nahral jsem si tam GTA: VCS a Burnout Domination, ale kdyz chci hru spustit, tak to napise chybu: The game could not be started (nebo takhle nejak). co stim? dej si VHS menu a zapni si tam aby ti to bralo hry z karty je to tam jako UMD ISO MODE --> Sony............
0 fitchew Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 dej si VHS menu a zapni si tam aby ti to bralo hry z karty je to tam jako UMD ISO MODE --> Sony............ sry, mam psp jen chvili, ale kde najdu to VSH menu?
0 luschak Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2008 nebo to muzes udelat v recovery menu...pri zapinani drz R
Otázka
fitchew
flashnul jsem si PSP, vse podle mne probehlo OK - CFW 3.71 M33. nahral jsem si tam GTA: VCS a Burnout Domination, ale kdyz chci hru spustit, tak to napise chybu: The game could not be started (nebo takhle nejak). co stim?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts