Abatyshe Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Čau, chtěl bych se zeptat, jak udělám, aby na lock screenu byl napis a slider takovej, jakej chci. Kdyžtak pro upřesnění jsem někde našel obrázek, jak by to mělo vypadat. Díky za odpověď. P.S.: mám iPod touch, ale to by mělo bejt jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Řekl bych ,že nijak ,ten obrazek je akorat upravenej ,možná nějaká aplikace ,ale to pochybuju . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Tak to by jsi rekl blbe... :roll: Je to o zmene grafiky, vice (umisteni grafiky apod.) se dozvis zde http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=354144 .. staci prehrat grafiku pres FTP. Nekdo tam ma pry i treba prilozte prst k naskenovani otisku prstu (v anglictine samozrejme). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 musis pouzit Jilbreak(neco jako pandora na ipod\iphone) pak tam budes moct instalovat programy temata,a i ten program se kterym si muzes vybirat ty napisy,barvu textu,slidera,atd......mam to taky a super,ale radsi si nech od nekoho pomoct,ja to delal s tatkou,a vyslo to,ale je to dost slozity;) thx by se hodil:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abatyshe Odesláno Prosinec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Díky všem, jailbreak mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.