mpw Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Mám 2.71 se-c a potřebuju tam hodit tak 2.8,když to nakopíruju na kartu spustim update 2.8 tak mi to napíše chybu (dadadada) je to že mám cf a musim přes recorvery menu nebo tim že ještě nemám baterku na 75%? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Musíš dolu na 1.5 a pak na 2.8, dáváš to na reklamačku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Leden 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Musíš dolu na 1.5 a pak na 2.8, dáváš to na reklamačku? Reklamačka,to nejde rouvnou z cf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 ale ja som reklamoval psp s 2.71SE-C a zobrali mi to :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 ale ja som reklamoval psp s 2.71SE-C a zobrali mi to :roll: Tak ty, ty seš šarmantní. :P Já bych to neriskoval, náhodou to nějakej technik zjistí a nazdar bez záruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Leden 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 ale ja som reklamoval psp s 2.71SE-C a zobrali mi to :roll: Myslíš je to vyjde?? Moc se mi to nezdá k vůli čemu si reklamoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 ale ja som reklamoval psp s 2.71SE-C a zobrali mi to :roll: Myslíš je to vyjde?? Moc se mi to nezdá k vůli čemu si reklamoval? semi-brick :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Leden 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 TAk sem to udělal přes recorvery menu sem tam rouvnou chtěl 2.8(podle návodu) tak tospustim,naběhnou tam ty keci dal se X a psalo to něco flash 2.8, samo se spustí se psp (nerestartuje ale skočí spátky do hlavního menu )tak se podívám na fw a tam system 2.71 se-c,vše funguje(iso atd.) akorát vůbec NEJDE SPPUSTIT RECORVERY MENU, Pleas co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 To musíš nejdřív na 1.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Leden 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 sry ale sem fakt lama už de (špatně sem to zapínal) jak se to má dobře zapnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 sry ale sem fakt lama už de (špatně sem to zapínal) jak se to má dobře zapnout? Jak to myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mpw Odesláno Leden 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 sry ale sem fakt lama už de (špatně sem to zapínal) jak se to má dobře zapnout? Jak to myslíš? Nešlo mi zapnout recorvery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 No psp musí být úplně vyplé(ne ve sleepu) a jen co ho zapneš, tak chmátni a drž R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mpw
Mám 2.71 se-c a potřebuju tam hodit tak 2.8,když to nakopíruju na kartu spustim update 2.8 tak mi to napíše chybu (dadadada) je to že mám cf a musim přes recorvery menu nebo tim že ještě nemám baterku na 75%?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts