lemiju Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Mám otázku.chci si vybrat k boxu monitr a chci se zeptat jestli můžu koupit normální monitor nebo s full hd?predem dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slayer_Cz Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Mám otázku.chci si vybrat k boxu monitr a chci se zeptat jestli můžu koupit normální monitor nebo s full hd?predem dekuji nechces si koupit nejakou poradnou televizi ?? je to otazka penez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 respektive si můžeš koupit monitor jaký chceš... ;-) ale full hd je asi nej no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lemiju Odesláno Prosinec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 tak díky moc:) v obejvaku mam 40 full hd samsunga,ale chci nejakej monitr do pokoje na patro k posteli :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lemiju
Mám otázku.chci si vybrat k boxu monitr a chci se zeptat jestli můžu koupit normální monitor nebo s full hd?predem dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts