Dark_user Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Ahoj, Nevte o nějaké vtipné hře na PSP:psp:? (hlavně mi netvrte že je to Patapon nebo loco roco to mne vůůbec nebaví). Díky a popripade za link bych se nezlobil 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 treba The Jackass? jinak moc her co maj bejt vtipny neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 hot pixel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 jackas the game :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Daxter je nej !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Daxter je nej !! to ze je Daxter dobra hra neznamena ze je vtipna :D jinak Ape Academy xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Docela vtipně udělaný jsou Wormsy, jinak možná Simpsonovi (nehrál jsem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 já jsem se nasmál u LocoRoco ta žlutá věc je srandovní:cheesygrin:. Nebo když tu kuličku něco požvejká a jsou z ni hranolky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 z psx do psp incredible crisis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 To je jasný :D:. WTF! - Work, Time, Fun :lol: edit. a Family Guy tam je taky perfektní humor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 zkus Dead Head Fred cernej humor a mozek ve flasce zasmejes se u toho jestli umis angliciky jinak asi Jackass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Simpsni,Family Guy(ten je asi nejvtipnejsi s Ape Academy..) a Dextra bych sem asi taky zaradil:).a Crashe:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.