Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Najlepsi Converter na 480x272...

shadow.wizard

Otázka

Uz dlhsiu dobu sa trapim s prevodom videii do plneho rozlisiena 480x272 skusal som Xvid4PSP ale ten mi stale vypisuje chyby (aj ked som nainstaloval vsetko) a tak ho pouzivat nemienim ale ani ten 3GP Convertor (ten novy [mala veriza] ) nieje najlepsia (bez titulkov) existuje nieco ine? Diks za odpoved...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Já se stejně musím zastat XviD4PSP. Sice je tam občas nějakej bug, ale konvertuje parádně a hlavně se spoustou nastavení. Ale na druhou stranu je to updatovaný každou chvilku.

Zkoušels (re)instalovat i nejnovější .NET Framework? Pokud máš v systému starej ffdshow, tak to taky vadí. Taky jsem si s tim užil svý, než jsem to rozchodil, ale nakonec se to povedlo.

Známýmu to taky nešlo (se vším správně instalovaným) a tak pomohlo až odinstalování codec packu (snad K-lite nebo jak se jmenuje). (jen nechápu, na co takovej pack, co zasere systém, když stačí ffdshow, něco na (hd)mov, xvid a x264).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu