Pešas Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Stava se mi to nejakou dobu a docela me to stve, zapnu hru, vypnu ji uprostred hrani a je smazanej save. Ok, reknu si ze uz to delat nebudu, nejakou dobu v poho, vypnu hru z menu, a zase se to smaze. Neni tu nejaky plugin na toto? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngelF Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Taky se mi to stávalo u pár her. Po formátu karty a updatu už to nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 určitě formát karty jiná možnost asi nebude pak jen ten update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pešas
Stava se mi to nejakou dobu a docela me to stve, zapnu hru, vypnu ji uprostred hrani a je smazanej save. Ok, reknu si ze uz to delat nebudu, nejakou dobu v poho, vypnu hru z menu, a zase se to smaze. Neni tu nejaky plugin na toto? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts