davidk Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Zdravím všechny, dneska jsem si chtěl zahrát hru z 1. xboxu (Mafia), ale napsalo mi to že nepodporuje...nevíte co s tim? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 hry z toho musis mit nejak predelane mam pocit ne ? a pokud vim tak podporovany jsou jen nektery hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidk Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 No to já nevim, já myslel že to vypálim jako normální hry pro X360...nevěděl jsem že se to musí předělat...Je tu někde nějakej návod? P.S.: píše to že "tato hra neni na vašem xbox360 podporována, ale update může být dostupný" atd. ...nevim co s tim mam dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jan Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Mafia ti nikdy fungovat nebude - je mi líto, v listu podporovaných her totiž není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidk
Zdravím všechny,
dneska jsem si chtěl zahrát hru z 1. xboxu (Mafia), ale napsalo mi to že nepodporuje...nevíte co s tim? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.