JohnCzE Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Nazdarek mam takovej problem s Eragoneja tam muzu jenom letat a na fotkach je zemuzi normal bojovati.s mecem nemuzu mit nejakou hodne riplou h ru?? mam To v cso... diky.........sry za chyby pisu z psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 jj v PSP verzi pouze letani...Asi jsi videl screeny z PS2 verze... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 jj v PSP verzi pouze letani...Asi jsi videl screeny z PS2 verze... :-)tak diky.....vydel jsem to na yourpsp.com pres psp a tam jsem dal umd hry a tam jsou fotky ze hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 jj v PSP verzi pouze letani...Asi jsi videl screeny z PS2 verze... :-)tak diky.....vydel jsem to na yourpsp.com pres psp a tam jsem dal umd hry a tam jsou fotky ze hryTaky sem koukal, tesil se na poradnou mlaticku a tam jen drak a ten je na draka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaedrrr Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 me to ale docela bavilo :D jedna z mala her kterou sem dohral uplne dokonce-ptze je strasne kratka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 taky sem cekla neco lepsiho......sem si to chtel stahnout ale jenom litat na drakovi by me nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 Zkoušel jsem ho v obchodě a větší sranec aby pohledal :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 no me stacil film....hruza.... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.