Mc7Matt Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Ahojte...když mi někdo půjčí nějakou hru na dvd a já si ji chci vypálit pro sebe,tak stačí to zkopírovat přes nero,nebo to musím dělat přes muller a něco tam nastavovat ?.. dík 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Ahojte...když mi někdo půjčí nějakou hru na dvd a já si ji chci vypálit pro sebe,tak stačí to zkopírovat přes nero,nebo to musím dělat přes muller a něco tam nastavovat ?.. dík 8) Já to dělám přes ImgBurn, prostě vytvořím si IMG. Smažu soubor MDS (nebo tak nějak), který se k tomu vytvoří a udělám soubor DVD a v pohodě :) Mulleter my říká, že jsou to správný image Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mc7Matt Odesláno Prosinec 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Já to dělám přes ImgBurn, prostě vytvořím si IMG. Smažu soubor MDS (nebo tak nějak), který se k tomu vytvoří a udělám soubor DVD a v pohodě :)Mulleter my říká, že jsou to správný image takze kdyz to normal zkopcim,tak to nepujde ?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 Dělal jsem to normál přes clonedvd. I přes nero by to mělo jít. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 jde to přes nero(normál kopírovat disk) a nebo přes imgburn/clone/dvd decrypter(vytvořit image soubor , vytvořit dvd.soubor-viz topic pro začátečníky a vypálit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sweet22 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 a funguje to i takhle s originálkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 a funguje to i takhle s originálkami? Samozřejmě, že nejde. To by bylo trochu jednoduchý, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 někde tady je tutoriál jak vypálit originálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mc7Matt Odesláno Prosinec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 takže to normal zkopčím přes nero a to nastavení regionů atak se taky zkopčí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 20, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Udelej to pres clone cd to se ti sam vytvori i ten soubor .dvd pak to v nem i vypalis a no problema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 zbytečně vytvářet image normálně to hoď do nera a zkopíruj to na max a hrati pojede dělám to tak se všema hrama co si přepaluju a ještě žádnej problém nebyl udělá ti to totožnou kopii. A pokud máš 2 mechaniky tak udělej rychlou kopii je to to o hodně rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sweet22 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Samozřejmě, že nejde. To by bylo trochu jednoduchý, nemyslíš? no já právě nevím, proto se ptám, mám xko teprve pár dní. třeba s hrami na PS2 to šlo jednoduše přes alcohol 120%. každý nemůže být hned ve všem zaběhlý :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 já jsem na ps2 vypaloval vše přes nero jak originály tak pálený tak stažený z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sweet22 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 no to už je teď stejně jedno řešit, v čem jsme ty hry pálili, PS2 už nemám, tak jsem se ptala právě, jestli tak samo to nejde i s hry na xbox, jediné, co jsem tu našla, tak návod se samsung mechanikami, které nemám, takže v tomhle směru nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mc7Matt Odesláno Prosinec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 ok...vypalim to v tom neru... ptal jsem se jen kvuli tem regionum atak... ale kdyz se udela totozny disk ,tak to potom jo..dík všem... muzete to locknout pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mc7Matt
Ahojte...když mi někdo půjčí nějakou hru na dvd a já si ji chci vypálit pro sebe,tak stačí to zkopírovat přes nero,nebo to musím dělat přes muller a něco tam nastavovat ?.. dík 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.