luschak Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Caff. Chtel jsem si zapnout PSP a nejak jsem vyrval to tlacitko na power proste je tam nejak volne..co ted? Kdyz to rozeberu tak nevim co s tim..tak proto to nechci rozebirat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jíra Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 bud musis koupit nejake nahradni dily a sam opravit nebo se domluv s nekym z fora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Prosinec 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 bud musis koupit nejake nahradni dily a sam opravit nebo se domluv s nekym z fora... no ja jsem tady asi pred 3mesicema tohle nejak cetl ale nevim kam to mam zapojit mno :-( urvany to neni je to tam proste volne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Bud ti jen ten plastovej "nastavec" vyjel z te pacicky vypinace, anebo jsi strhnul celej vypinac. Pri prvni variante hod jen zpet do pacicky ten sedej "nastavec" (ten dil, kterym se to zapina), v druhe variante kup novej vypinac a vymen ho, anebo rovnou novej power board. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oZZe Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Já nevim jak ta ale já bych se bál to rozebírat, a dal bych to do servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Do servisu aby jsi si nechal treba za 300 vratit zpatky neco co vypadlo ? Jinak enkde jsem v Otazky a odpovedi daval i fotky ja to vypada kdz je to vxypadnuty ale uz nevim kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Do servisu aby jsi si nechal treba za 300 vratit zpatky neco co vypadlo ? Jinak enkde jsem v Otazky a odpovedi daval i fotky ja to vypada kdz je to vxypadnuty ale uz nevim kde jj prave to jsem psal...ale taky to nemuzu najit:D asi to rozeberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=40362 jsou tam ty fotky a je to i zakroukovany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Caff. Chtel jsem si zapnout PSP a nejak jsem vyrval to tlacitko na power proste je tam nejak volne..co ted? Kdyz to rozeberu tak nevim co s tim..tak proto to nechci rozebirat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts