Buchta14 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Ahoj chci se zeptat těch kdo maj PSP 3000 ,jestli ten rozplizlý obraz kvůli kterému se na toto PSP tolik nadává je opravdu tolik znatelně znát při hraní běžných her jako NFS undercover ,GTA ,Tekken a tak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Tenhle efekt se da sledovat pri rychlem pohybu na obrazovce, zobrazuje se to i na starsim psp ale neni to tak vyrazné, preber si to sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buchta14 Odesláno Prosinec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 kdyby někdo mněl video jak je to stou rozmazanosti displeje tak prosím dejte link ... já co jsem koukal na jedno video tak mi zas takový rozdíl nepřišel , viditelné okem to moc neni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=isC1IOhQt_A#t=0m32s a http://www.youtube.com/watch?v=8cvoljxkYew kazdej, kdo neni slepej, to vidi. Okem to samozrejme neni videt tolik, ale jasne vidis, ze je to jakovy rozostrene. Pritom barvy tak uzasne, jak tu nekteri fanatici stale vykrikuji, nejsou. Viz porovnani se starym PSP fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buchta14 Odesláno Prosinec 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 trošku to ovlivňuje i to že kvalita videii na youtube neni 100% takže i kvuli tomu je to rozmazaný ještě víc ,ale kdybych nikde sehnal do novýho roku PSP Slim nový tak do něj jdu jenže bohužel zatím samí PSP 3 000 ,ale podle mně zas tak tragický to nebude doufám :( asi si koupím PSP 3000 s NFS Undercover a to doufám že nebude nak razantne rozmazany ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 ja jsem taky mel na vyber, vybral jsem si starsi, udelal jsem dobre, a co kdyby jsi radsi misto to ho tvyho "doufam" treba nasel nejaky HD video, kvalitni fotku, ktera ti to ukaze?.. ale na to uz si muzes udelat jen vlastni nazor ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Urči tě je psp slim.Kamoš si ho taky kupuj.Napiš do seznamu psp slim a dej zboží a vyjedou ti tak 2 stránky určitě.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buchta14 Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 tak jasy mne napadlo ,ale internet je nejistota a jeste jsem sehnal par videii na youtube a kouknul jsem se byli tam strilecky zavodni hry a nic vyznamnyho jsem nevidel , je to skoro okem neviditelne asi jdu do PSP 3000 :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Buchta14
Ahoj chci se zeptat těch kdo maj PSP 3000 ,jestli ten rozplizlý obraz kvůli kterému se na toto PSP tolik nadává je opravdu tolik znatelně znát při hraní běžných her jako NFS undercover ,GTA ,Tekken a tak ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts